Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Joan Pronk en Niek Marijnissen 1 jaar bij elkaar: 'Hoop dat we gaan trouwen'

'Het zou zo leuk zijn om te zeggen dat ik al een jaar ben verloofd'

Presentatie van de Zomer Vol Liefde bij Videoland

Joan Pronk en Niek Marijnissen zijn alweer een jaar happy together. Enne, als het aan Joan ligt stapt ze binnenkort met Niek in het huwelijksbootje. Dat vertelde de beauty in RUMAGTV's programma Allures.

In love

Dit weekend vierden Niek en Joan alweer hun éénjarig jubileum. In De Bachelorette wist Niek het hart van Gaby Blaaser nét niet te veroveren en hoewel Joan in Love Island de liefde in eerste instantie vond bij Mert Okatan, besloten de twee na een jaartje een punt te zetten achter hun relatie. Inmiddels zijn Joan en Niek, die elkaar leerden kennen tijdens het programma Like Me, I’m Famous, helemaal happily in love.

Een jaar samen

De lovebirds plaatsten een lieve video op Instagram met daarin alle leuke momenten van het afgelopen jaar om hun jubileum te vieren. "We are just two weirdos lucky enough to find each other in this crazy world 🌏💕✨ Happy 1 year anniversary my love, ookal voelt het aan als 3 😂. Love you very muchie @niekmarijnissen", schrijft Joan in de caption. Aahw!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@joanpronk)

Trouwplannen

Dat de twee dol op elkaar zijn is dus wel duidelijk. Presentator René Watzema vraagt Joan in Allures dan ook of ze binnenkort al gaat trouwen. "Of we gaan trouwen?", herhaalt Joan. "Ik hoop het", stelt ze. "Vorig jaar heeft hij me dus verkering gevraagd, maar het zit gewoon echt in mijn hoofd alsof hij me vorig jaar ten huwelijk heeft gevraagd."

"Het zou zo leuk zijn om te zeggen dat ik al een jaar ben verloofd", grapt Joan. Ze heeft het al wel met Niek over trouwen gehad, maar waarschijnlijk staat dit pas over een paar jaar op de planning. Aahw, wij zijn benieuwd!

Bron: YouTube RUMAG | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 11-07-2022, Pink Beach Zomer Vol Liefde bij Videoland met presentaties van Love, Dating & Reality programma's bij Pink Beach in Amsterdam Op de foto: Niek Marijnissen - The Bachelorette en Joan Pronk - Love Island