Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aahw! Gezinsuitbreiding voor Joan Pronk en Niek Marijnissen

'Welcome to the family', schrijft Joan op Instagram.

Presentatie van de Zomer Vol Liefde bij Videoland

Love Islands Joan Pronk is al een tijdje helemaal in de wolken met haar grote liefde Niek Marijnissen, die we kennen van De Bachelorette. Sinds deze week bestaat hun happy family uit drie, want Joan en Niek hebben een hondje geadopteerd!

Nieuw hondje

In De Bachelorette wist Niek het hart van Gaby Blaaser nét niet te veroveren en hoewel Joan in Love Island de liefde in eerste instantie vond bij Mert Okatan, besloten de twee na een jaartje een punt te zetten achter hun relatie. Inmiddels zijn Joan en Niek, die elkaar leerden kennen tijdens het programma Like Me, I’m Famous, helemaal happily in love.

En die liefde wordt nu bezegeld met een superschattig hondje. "Welcome to the family 🐶❤️", schrijft Joan bij een kiekje van haarzelf, Niek en de viervoeter. Hoe lief! Volgers van Joan vinden het hondje om op te eten. "Ohhhhhh dies leuk!", schrijft Love Islands Morris. En "Mijn hartttt😍🥰", schrijft De Bachelors Indigo. Aahw!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@joanpronk_)

Naam

"De nieuwe protector als ik er ff niet ben", grapt Niek over het hondje in Joans Instagram Stories. De kleine viervoeter heeft nog geen naam gekregen, want die moeten Joan en Niek nog bedenken. "Ik dacht eerst aan Rocky, maar dat vind ik meer een jongensnaam", zegt Joan. Ze vraagt haar volgers daarom om hulp bij het kiezen van een naam voor het beestje.

Ze is in ieder geval al een echte diva, want eten uit de bak wil ze niet, alleen uit de hand. Wat dacht je van Diva als naam, Joan?

Bron: Instagram Joan | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 11-07-2022, Pink Beach Zomer Vol Liefde bij Videoland met presentaties van Love, Dating & Reality programma's bij Pink Beach in Amsterdam Op de foto: Niek Marijnissen - The Bachelorette en Joan Pronk - Love Island