Joan Pronk over relatie met Niek: ‘We passen op elk vlak bij elkaar’

Ook doet de beauty een boekje open over eventuele trouwplannen.

Love Islands Joan Pronk is sinds een half jaar helemaal in de wolken met haar grote liefde Niek Marijnissen, die we kennen van De Bachelorette. In het Grazia Zomerboek vertelt ze openhartig over hun kersverse relatie én verklapt ze dat ze dolgraag zou willen trouwen.

Supergezellig

In De Bachelorette wist Niek het hart van Gaby Blaaser nét niet te veroveren en hoewel Joan in Love Island de liefde in eerste instantie vond bij Mert Okatan, besloten de twee na een jaartje een punt te zetten achter hun relatie. Inmiddels zijn Joan en Niek, die elkaar leerden kennen tijdens het programma Like Me, I’m Famous, helemaal happily in love.

“Niek en ik hebben het supergezellig samen”, vertelt Joan aan Grazia. “We passen op elk vlak bij elkaar: we houden van dezelfde dingen, staan hetzelfde in het leven en we kunnen ontzettend lachen. Niek is zo grappig, ik ga al stuk om hem als hij niks doet. En het is natuurlijk een heel knappe man om naar te kijken.”

Huwelijksbootje

Onlangs stapten Joan en Niek zelfs in het huwelijksbootje. Althans, voor een wedding shoot. “We hadden een shoot voor een pakkenmerk gedaan en Niek kwam met het idee om die foto’s op 1 april te plaatsen en te doen of we getrouwd waren. Mensen trapten er echt in, heel grappig”, vertelt de beauty over hun trouwplaatjes.

Of Joan ook trouwkriebels heeft gekregen door de wedding shoot? “Het was wel een apart gevoel om die trouwjurk aan te hebben, ik dacht toen wel even: nou Niek, van mij mag je op je knieën”, verklapt ze. Ook door de bruiloft van Nieks zus begon het steeds meer te kriebelen. “Ik zou het te gek vinden om nu al te trouwen. We gaan pas een half jaar met elkaar, maar het is leuk om erover te praten.”

Het volledige interview met Joan lezen? Dan kun je vanaf donderdag 23 juni terecht in de winkels voor het Grazia Zomerboek! Hierin vertellen ook Sanne (De Bachelor België), Indigo Oord (De Bachelor), en Scott Slinger (Prince Charming) over hun zoektocht naar liefde op tv.

Bron: Grazia Zomerboek | Interview: Jill Waas | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws