Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michella Kox over eerste afleveringen EMIDJ: 'Dit is pas het begin'

Volgens de realityster wordt het vanaf nu alleen maar erger.

Echte Meisjes in de Jungle 2023

De week begon goed! Sinds gisteren is onze favo realityserie Echte Meisjes in de Jungle namelijk weer te zien bij Videoland. Als kers op de taart trakteerde de streamingsdienst ons ook nog eens meteen op twee afleveringen. En dat was in één woord smullen. Michella Koxthe jungle queen herself, blikt op Instagram terug op de eerste afleveringen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste twee afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle. 

Wachten werd beloond

Heb jij de eerste twee afleveringen ook in één stuk door gebinged? Same here! Het tweede seizoen van de serie heeft lang – lees: bijna twaalf jaar! – op zich laten wachten. En sinds bekend werd dat GabyLouisaDivaJanice, Michella, LenaJillKellyEsméeFabiolaAnnebel en Channah de deelneemsters zijn in het nieuwe seizoen, hadden wij erg veel moeite om ons geduld te bewaren tot het programma online kwam. Maar gisteren was het eindelijk zover, en het wachten werd beloond met uiteraard heel veel drama.

Eerste reactie

Als je je het eerste seizoen nog kunt herinneren, weet je dat niemand minder dan Michella Kox dé spraakmaker was van Echte Meisjes in de Jungle. Wij waren dan ook mega excited over het nieuws dat de realityster ook dit seizoen het avontuur aangaat. Nu de eerste twee afleveringen online staan, reageert Michella via Instagram op de beelden. "Wat een start", schrijft ze. "Heel raar om terug te zien, en wat was ik boos. Je moet daar zo wennen aan alles, en iedereen ook aan mij natuurlijk."

Pas het begin

Volgens de realityster is het team waarvan zij deel uitmaakt, het tegenovergestelde van het andere team. "Maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik god, zo blij ben met dit team", aldus Michella. Toch hoeven we geen vredige nieuwe afleveringen te verwachten. "Dit is pas het begin", schrijft ze. "Het wordt alleen maar erger en erger." Dit belooft heel veel goeds voor de komende episodes. Wij kunnen nu al niet wachten tot volgende week!

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien op Videoland. 

Bron: Instagram: @michellakox | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Michella Kox