Britt Dekker werd opgelicht: ‘Hij heeft ons keihard bedrogen’

'Hij vertrok met de noorderzon én onze cash'

Britt Dekker is een echte duizendpoot. Van presenteren tot paardrijden: ze kan het allemaal en doet het ook allemaal naast elkaar. Als het gaat om zaken als investeren in bitcoin en beleggen, dan laat Britt zich echter liever adviseren door mensen die er verstand van hebben. Al gaat dat niet altijd goed, zo vertelt ze aan LINDA.meiden.

Een ton beloofd

In het magazine vertelt Britt Dekker dat ze, samen met haar beste vriendin, ooit is opgelicht door een tuinman die ze op de manage leerde kennen. Op zijn advies adviseerden de dames in crypto. “Samen legden we 1500 euro in en hij had ons beloofd dat het een ton zou worden”, vertelt Britt. “Mijn vriendin kocht al een dure merktas.”

Les geleerd

De man bleek echter niet de juiste intenties te hebben en ging er vandoor met het geld van Britt en haar vriendin. “Bleek die man een vette oplichter te zijn, hij heeft ons keihard bedrogen”, deelt de presentatrice. “Hij vertrok met de noorderzon én onze cash. Ik heb mijn les geleerd”, concludeert ze. “Trouwens, wat kan je op stal nou met een Louis Vuitton-tas?”

Onderhandelen

Hoewel Britt zichzelf niet bestempelt als zakenvrouw, weet ze wel op een creative manier haar zin te krijgen. Tijdens haar contractonderhandeling met John de Mol, weet ze namelijk een dressuurpaard te regelen in ruil voor het presenteren van televisieprogramma’s. Met de hulp van Erland Galjaard is het haar gelukt. Terwijl ze de eerste twee jaar bij Talpa geen cent verdiende, reed ze haar Talpa(ard) George naar hoog niveau en won ze onder meer zilver en brons op het EK. You go, Britt!

Bron: RTL Boulevard, LINDA.meiden | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws