Enorm verdrietig nieuws voor Britt Dekker

'Ik ben ten einde raad.'

Enorm verdrietig nieuws voor Britt Dekker. De presentatrice deelt op Instagram dat ze haar paard Patton heeft laten inslapen. 

Inslapen

Het paard had een beschadigd zenuwstelsel, waardoor het dier nooit meer normaal zou kunnen lopen. Hierdoor besloot Britt dat het beter was om Patton te laten inslapen.”We hebben er alles aan gedaan om de situatie van Patton te verbeteren”, schrijft Britt op Instagram bij een reeks kiekjes van Patton. Ze heeft er alles aan gedaan om het dier beter te maken, maar niks mocht baten.

“Van de allerbeste artsen tot de alternatieve geneeskunde. Helaas is hij sinds woensdag niet meer opgestaan en werd zijn situatie slechter. Het liefst zoek je net zo lang door tot je je laatste euro hebt verspild als dat nodig zou zijn voor een herstel en een leuk paardenleven. Alleen zou dit nooit meer mogelijk zijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Steun

Dit weekend liet de presentatrice al weten dat het niet goed ging met haar trouwe viervoeter. “Ik ben ten einde raad en ik wilde dit eigenlijk niet posten maar doe het toch in de hoop dat er iemand is die zoiets soortgelijks heeft meegemaakt. Al jullie gedachtes en informatie is heel erg welkom.” Ten slotte bedankte ze haar volgers nog voor alle steun. “Mede dankzij jullie hulp en alle tips zijn we aan alle mogelijke en beste opties gekomen en hadden we echt weer even hoop. Heel veel dank daarvoor.” Sterkte, Britt!

Patton was de opvolger van Britts ’talpaard’ George, het paard dat Talpa-baas John de Mol destijds aan Britt had geschonken.

Bron: Telegraaf, Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws