Back in the days: zo zag Britt Dekker er met bruin haar uit

Als 12-jarig meisje had Britt even geen blonde lokken.

Dat haar deelname aan Take me Out de start zou zijn van een glansrijke televisiecarrière had Britt Dekker als 17-jarige waarschijnlijk ook niet gedacht. Toch timmert de blondine inmiddels alweer heel wat jaartjes aan de weg als presentatrice. Maarre, hoe zag de blondine er voor haar televisiecarrière eigenlijk uit?

Britt als tiener

Britt Dekker en haar blonde lokken zijn al jaren onafscheidelijk. Overal waar ze komt zit haar coupe on point en af en toe probeert ze nog weleens iets nieuws – al gaat het dan niet om de haarkleur. Toch is de presentatrice niet altijd blond geweest. Als 12-jarig meisje had ze namelijk een heel andere hairdo.

Tegenwoordig is haar Instagram een mengelmoes van stunning rode loper-looks, presentatieklussen en haar paard George. Maar als we even terug scrollen, komen we een foto tegen van Britt in haar tienerjaren. Op de foto zien we Britt als tiener met bruin haar en een schuine pony. En to be honest: dat is even wennen. Als we de caption mogen geloven was het dan ook een experiment: “Toen ik twaalf was en ik een pakkie bruine verf van de Kruidvat in mijn haar had gesmeerd…

Blondine

Inmiddels is de presentatrice en mediapersoonlijkheid 30 jaar oud en heeft ze al jaren blond haar. Toch kreeg ze destijds een heleboel positieve reacties op de foto en vele daarvan gaan over haar toenmalige haarkleur. “Wauw staat je echt goed!” en “Staat je eigenlijk wel mooier dan blond”, valt er te lezen.

Wij vinden in ieder geval dat béide haarkleuren haar prachtig staan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Trouwplannen

Mooie blonde lokken, een goedlopende carrière, haar eigen paard én gelukkig in de liefde: we kunnen wel stellen dat Britt inmiddels een stabiel leven heeft opgebouwd. De presentatrice is al jaren samen met haar grote liefde Max, maar trouwen? Dat willen de tortelduifjes pas als er aan een bepaalde voorwaarde is voldaan. In gesprek met Beau Monde vertelde Britt eerder hoe het er nu voor staat.

Max wil best op één knie gaan voor Britt, maar wel pas als ze zes weken achter elkaar ‘de troep achter haar kont opruimt’. Een voorwaarde waaraan de presentatrice en paardenfanaat maar moeilijk kan voldoen, zo vertelde ze aan het blad. “Ik ben een soort wandelende vuilnisbelt. Mijn kleedkamer thuis is één grote ontploffing. In mijn – grote – auto is geen ruimte voor passagiers. Kleding, zakken hooi, brokken voor de paarden: mijn auto zit tot het dak vol.”

Tegenpolen

Vriendlief Max is daarentegen ‘supernetjes’, aldus Britt. “We zijn zo tegengesteld dat we ons soms afvragen waarom onze relatie zo soepel loopt. Tegenpolen kunnen goed werken. Wat ik niet ben, is hij. Hij is het bolletje, ik de kroket. Samen zijn we een broodje kroket en dat is lekkerder dan alleen het broodje of alleen de kroket.” Een mooie liefdesmetafoor voor iemand die in hetzelfde interview toegeeft ‘verslaafd te zijn aan vet’.

Bron: Instagram @brittdekker92, Grazia archief, Beau Monde | Beeld: Brunopress, Instagram 

Laatste nieuws