Wow: opvallende haartrend van vroeger maakt comeback

Wat een nostalgie!

Lees ook

Barbie komt dit jaar met een live-action film, de low waist-trend is terug en zelfs de klaptelefoon maakt weer een comeback: 2023 lijkt het jaar van de nostalgie te worden. En het houdt niet op, want er is ook een haartrend in opkomst die ons wel héél bekend voorkomt…

More is more

Less is more? Ehm, wat is dat? In 2023 laten we de minimalistische outfits achter ons, want de tijd van more is more is in opkomst. Of het komt door de Barbie-film die binnenkort uitkomt, de glitter looks op de catwalk of de comeback van de 00’s style weten we niet, maar we’re here for it. Want waarom zou je glitter bewaren voor een feestje, als je elke dag kan shinen?

Glitter haar

En de glitter-trend gaat verder dan jeans met strass, shiny tasjes en doorzichtige glitterjurkjes: op TikTok zien we namelijk dat er steeds meer geëxperimenteerd wordt met glittersteentjes in het haar. Komt je dat bekend voor? Niet zo gek, want in de tijd waarin onze kamer volhing met posters van Britney Spears en Zac Effron en een roze klapmobieltje onze beste vriend was, waren de haarglitters ook al he-le-maal het ding. Heimwee hoef je dus niet te hebben, want deze steentjes voor in je haar zijn terug van weggeweest!

Weet je nog hoe je de glitters in je haar zet? Hiervoor gebruik je een bedazzler, zoals deze op bol.com. Met dit apparaatje voorzie je jouw lokken binnen een handomdraai van de mooiste glittersteentjes. How fab!

Bron: NSMBL | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook