Britney Spears blikt na twee maanden terug op haar sprookjeshuwelijk

Ze is nog altijd enorm blij met het besluit om met Sam te trouwen.

Het is alweer twee maanden geleden dat Britney Spears in het huwelijksbootje stapte met Sam Asghari. Ze blikt op Instagram terug op hun speciale dag en vertelt over hun plan voor de nabije toekomst. Very sweet!

Alweer twee maanden geleden

“Twee maanden geleden ben ik getrouwd. Kun je het geloven?”, schreef Britney bij een aantal foto’s die ze vanochtend op Instagram plaatste. Op de foto’s zijn de danszaal, de special car en collega-zangeres Selena Gomez te zien. Het geluk staat eindelijk aan Britneys kant, na een lange strijd met haar vader en een miskraam. Hoewel er op de bruiloft ook nog kort wat rumoer was door een ongenode gast, verliep de dag verder volgens plan.

Britney en Sam hebben de afgelopen tijd al meerdere tripjes gemaakt en Britney onthult wat er verder nog op de planning staat. “Binnenkort gaan we naar Disneyland, mijn happy place.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Ook bedankt Britney onder andere Selena Gomez, Madonna en Paris Hilton, omdat die haar op de bruiloft hebben verrast. Selena krijgt zelfs een extra shout out: “Dankjewel Selena, dat je me drie keer hebt gezegd dat je wilt dat ik gelukkig ben.” Ze noemt de dag tot slot een ‘heel, heel, heel speciaal huwelijk’. Aandoenlijk! Wij wensen hen een echte happily ever after toe samen.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram Britney Spears

Laatste nieuws