Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Marvin laat zangkunsten horen in car karaoke

Wauw!

Freelodge Village omgetoverd tot VideoLAND

Onlangs kwamen we erachter dat Prince Charmings Marvin beschikt over een gouden keeltje. Het leverde hem een hoop positieve reacties op, dus een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven. Daarom besloot hij tijdens een car karaoke nogmaals zijn zangkunsten te laten horen.

Deal gesloten

Lovers en soon to be husbands Marvin en Ferdi zijn druk bezig met het plannen van hun sprookjesbruiloft. Op Instagram nemen de heren ons helemaal mee in hun voorbereidingen, maar er is ook ruimte voor andere content. Zo heeft Ferdi zijn verloofde onlangs zover gekregen om zijn zangkunsten te laten horen. Hij heeft zijn hoogtevrees getrotseerd en is een ladder opgeklommen, om hun huis te voorzien van kerstverlichting. Enne, voor wat, hoort wat. “Zoals jullie misschien weten, Marvin kan zingen”, vertelde Ferdi in een video. “Ik mag dat nooit filmen. Maar nu heb ik een deal! Ik ben dus die ladder opgegaan zoals jullie eerder hebben gezien. Daarvoor in de plaats moest hij voor mij minstens drie kerstnummers zingen, die ik mocht uitzoeken.” Talking about a deal!

Car karaoke

En dat Marvin kan zingen, is een ding wat zeker is. Na de kerstnummers is het dan ook tijd voor een vervolg. Dit keer mochten volgers van de mannen verzoeknummers insturen. Tijdens een ritje van Groningen naar Limburg, waar Marvins roots liggen, had hij alle tijd om nogmaals zijn gouden keeltje te laten shinen. Van Can't Help Falling in Love van Elvis tot All of Me van Adele en van High School Musical tot Een Beetje Verliefd van André Hazes: het klinkt allemaal fantastisch!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Marvin (@marvin.wijnans)

Marvin en Ferdi

Dat je daadwerkelijk de liefde kunt vinden in een realityprogramma, bewijzen Marvin en Ferdi maar weer. De twee leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van Prince Charming. Inmiddels wonen ze samen en gaan ze volgend jaar zelfs trouwen. Voordat het tijd is voor de big wedding, vierden de mannen onlangs eerst nog hun tweejarig jubileum. Zo plaatsten ze een mega schattige foto op the gram. “2 YEARS ❤️ #andcounting”, luidt de caption bij het kiekje. Lief!

Bron: Instagram @marvin.wijnans | Beeld: Brunopress