Ferdi sluit deal met Marvin: ‘Hij moet minstens drie kerstnummers zingen’

Wauw wat een stem!

Lovebirds en soon to be husbands Marvin en Ferdi zijn druk bezig met het plannen van hun sprookjesbruiloft. Zo nemen ze ons helemaal mee in de voorbereidingen en hebben ze bekend gemaakt wie hun gaat trouwen. Maar tussen al die chaos door, is er ook tijd voor wat andere dingen. Zo mogen we bijvoorbeeld genieten van de ge-wel-dige zangkunsten van Marvin! “Ik heb hem eindelijk zover”, laat Ferdi weten bij een filmpje van een zingende Marvin.

Kerstversiering

Het stel is naast het plannen van hun huwelijk, ook druk bezig geweest met de kerstversiering binnen en rondom hun huis. Eerder deelde Ferdi er een filmpje op zijn Instagram-account van. “Christmas at huize Pool-Wijnans”, luidt het in de caption. Op het filmpje zien we dat Ferdi degene is die een hoge ladder op moet om de kerstverlichting op te hangen aan de gevel van het dak. Een eng klusje, wat Ferdi zelf ook heel goed wist, waardoor hij niet zomaar de ladder beklom.

Deal

Ferdi besloot een goede deal te sluiten met zijn verloofde. In ruil voor het beklimmen van de ladder, moest Marvin maar liefst drie kerstliedjes zingen. Op camera! “Zoals jullie misschien weten, Marvin kan zingen”, vertelt Ferdi in de video. “Ik mag dat nooit filmen. Maar nu heb ik een deal! Ik ben dus die ladder opgegaan zoals jullie eerder hebben gezien. Daarvoor in de plaats moest hij voor mij minstens drie kerstnummers zingen, die ik mocht uitzoeken.” Talking about a deal!

Enthousiast

En dat Marvin kan zingen, is een ding wat zeker is, want wat een stem! Uit volle borst zingt Marvin de drie uitgekozen kerst-jingles van Ferdi mee. Maar niet alleen Ferdi geniet van de stem van Marvin, ook volgers zijn laaiend enthousiast.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

De comments stromen vol met positieve comments en heel wat complimenten. “Nou Marvin kan best een moppie een zingen hoor. Fijne kerstdagen samen ❤️”, reageert een volger. “Zo had ik nooit verwacht, dat Marvin zo goed kon zingen. Mooi hoor”, reageert een ander. Anderen reageren met: “Je mag wel vaker zingen. Mooie stem 🙌”, “Dat wordt een serenade op jullie huwelijk 🔥” en “Maar dat klinkt serieus goed. Niks om je voor te schamen. Heerlijk❤️.”

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws