Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hier kun je Jordie uit Prince Charming al van kennen

Aha!

Het nieuwe seizoen van Prince Charming is begonnen! We konden met een al kennismaken met de knappe kandidaten. Een van de mannen kwam ons echter wel heel bekend voor... We hebben het over Jordie, die blijkbaar al eens eerder op de buis te zien was.

First Dates

Bij de Utrechtse Jordie staan gezelligheid, zijn sociale leven en hechte vriendenkring op nummer één. Hij kan temperamentvol zijn, maar houdt ook van kalmte en rust. Humor en creativiteit typeren Jordie. In zijn vrije tijd gamet en schildert hij graag. In een partner zoekt hij iemand die hem tegengas kan geven en met hem samen een feestje van het leven wil maken. Zou hij dat uiteindelijk vinden bij Diego? We shall see.

Jordie heeft in ieder geval al een beetje ervaring als het gaat om daten op tv, want hij was namelijk ooit te zien in First Dates. En dan niet in zomaar een aflevering... Nee, hij deed mee aan de Valentijnsdag-special en was toen de date van niemand minder dan Fawrynotsawry. Tussen die twee is het uiteindelijk niets geworden. De date is hier terug te kijken.

Utopia

Enne, daarnaast was Jordie ook al eens te zien in het programma Utopia. Daar vertelde hij nog emotioneel over zijn coming-out, waarmee hij aandacht probeerde te vragen voor homoseksuelen. You go, Jordie!

Maarre, waar kun je Prince Charmings Diego himself eigenlijk al van kennen? De 30-jarige hunk kun je kennen van musicals als AladdinBeauty and the BeastMamma Mia! en On Your Feet! Ook maakt hij podcasts en is hij presentator. Verder is Diego vader van een zoontje, namelijk de schattige Sem. Wij zijn héél benieuwd of Diego een van de twaalf vrijgezelle mannen aan de haak zal slaan!

Bron: Ze.nl | Beeld: Jasper Suyk, YouTube