Omg: Marvin en Ferdi worden getrouwd door déze BN’er

Wat leuk!

Marvin en Ferdi hebben weer een nieuwe wedding update gedeeld op Instagram. En dit keer hebben de heren wel heel leuk nieuws. Het Prince Charming-koppel onthult namelijk wie hun trouwambtenaar is op de grote dag. Enne, we kennen hem allemaal!

De langste dag

Op Instagram nemen Marvin en Ferdi ons helemaal mee in de voorbereidingen voor hun huwelijk. Zo deelden ze eerder al dat de uitnodigingen hadden verstuurd, en lieten ze eerder deze week ook de invites zien – en daarmee onthulden ze ook meteen de exacte trouwdatum! “Op de uitnodiging viel namelijk te lezen dat de twee op 21 juni 2023 in het huwelijksbootje stappen. En dat is natuurlijk de langste dag van het jaar. Waarom ze voor deze dag hebben gekozen? “De langste dag van het jaar wordt wereldwijd gezien als een moment van bezinning, waarbij het genieten met familie en vrienden centraal staat.”

Trouwambtenaar

Vandaag verrassen de mannen ons alweer met een heel leuk nieuwtje. “Wedding update! 💍”, begint Ferdi enthousiast op Instagram. “Onze trouwambtenaar is gevonden! Deze lieverd op links gaat ons op 21 juni trouwen!” Daarbij delen ze een foto met niemand minder dan… Gordon! De zanger en presentator zal Marvin en Ferdi deze zomer dus in de echt met elkaar verbinden. “Zo bijzonder om getrouwd te worden door onze lieve vriend Gordon ❤️”, zegt Marvin hierover. Hoe leuk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Samen op vakantie

Marvin, Ferdi en Gordon kennen elkaar inmiddels goed. De heren genoten onlangs nog met elkaar van de zon in Dubai. Om alvast helemaal op te laden voor the big wedding – of gewoon om het herfstweer in Nederland te ontvluchten – gingen Marvin en Ferdi er onlangs namelijk even tussenuit. De heren vlogen naar het zonovergoten Dubai voor een lekkere vakantie. Gordon, die daar tegenwoordig woont, stond paraat als persoonlijke reisleider. Op Instagram konden we al zien dat het drietal veel tijd met elkaar doorbracht. Of hebben ze stiekem de hele bruiloft doorgenomen onder het genot van een cocktail?

Bron: Instagram @ferdipool en @marvin.wijnans | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws