Wauw! Baby schildpad Nicolette van Dam en Bas Smit haalt €100.000 op

'Waaaaah tranen!!!'

Nog niet zo heel lang geleden is het gezin van Nicolette van Dam en Bas Smit uitgebreid met een schattig baby schildpadje. En hoewel het gezin al een aantal schildpadden heeft, zijn ze altijd creatief geweest wat betreft de namen van de beestjes. Daarom was de grote vraag natuurlijk ook welke unieke naam het nieuwste gezinslid zou krijgen. Het stel besloot dat dit keer op een ietwat andere, maar speciale manier te bedenken.

Naam bepalen

Het stel heeft namelijk een mooie manier bedacht om het beestje een naam te geven. En hoe ze dat gaan doen, dat hebben ze vorige week uitgelegd op hun Instagram-accounts. “Zie hier onze baby 🐢”, beginnen ze het bericht. “En jij mag de naam bepalen 🤪. Volgende week is t Missie 538 en gaan we zoveel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen kinderkanker 🧡 Er zijn tal van geweldige veiling items en 1 ervan is de naam van onze baby 🥰”, vervolgen ze. “En geloof me dat is nogal wat, want die schildpad wordt ouder dan wij dus zullen voor altijd jouw (bedrijfs)naam moeten gebruiken 🙏😁.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

€100.000 opgehaald

Volgers hebben er massaal op gereageerd en dat heeft geloond! Vandaag delen de twee namelijk dat hun baby schildpad maar liefst €100.000 voor Het Prinses Máxima Centrum heeft opgehaald. “Waaaaah tranen!!! €100.000 opgehaald met onze baby schildpad voor Het Prinses Máxima Centrum met MISSIE538 🤩🥹”, luidt het in de caption van het filmpje die de twee hebben gedeeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Op het filmpje is te zien dat Nicolette op haar telefoon kijkt naar MISSIE538, waar ook Bas aanwezig is. Hierop is te zien dat de radio-dj’s worden gebeld door een vrouw die laat weten dat ze het ‘een geweldige missie’ vindt. “Ik ben helemaal onder de indruk”, laat ze weten. Maar dan komt ze ineens met een bom in huis vallen! De vrouw wil namelijk het bedrag van de naam van de baby schildpad verhogen naar maar liefst €100.000! “Jullie maken het verschil”, stelt ze. In de studio is te zien dat iedereen laaiend enthousiast is en Bas springt heen en weer. And we get that! Ook Nicolette is sprakeloos en viert dat ze zo’n immens hoog bedrag hebben binnengehaald. Gefeliciteerd met deze mooie opbrengst Bas en Nicolette!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws