Gezinsuitbreiding voor Nicolette van Dam en Bas Smit

Aaahw!

Het gezin van Nicolette van Dam en Bas Smit is vandaag uitgebreid met de komst van een nieuw gezinslid. Fred en Corrie – hun schildpadden – zijn vandaag namelijk opnieuw ouders geworden van een kleine mini-schildpad. En dat ook nog eens op pakjesavond! “Pakjesavond is hier padjesavond geworden hoor”, luidt het onder de Instagram-post van Bas en Nicolette.

Gezinsuitbreiding

Al eerder zijn Fred en Corrie trotse ouders geworden van Máxima, ’t Zusje, Smiley en Meneer van Gennip, maar nu wordt het gezin uitgebreid met nóg een gezinslid. Het gelukkige koppel deelt een lief filmpje van een mini-schildpad die net uit zijn ei is gekomen. “Jaaaaaaa @fredencorrie hebben weer een baby🐢😍🥳”, staat er onder het filmpje. De vraag is natuurlijk wat voor unieke naam het beestje krijgt, maar dat blijft voor nu nog een groot vraagteken. Wel hebben volgers zo hun vermoedens…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Naam

Zo ontstaat er massaal een ‘guess the name‘ spel in de comments. Veel mensen denken natuurlijk dat het te maken heeft met de feestelijke dag waarop het beestje op de wereld is gekomen. “Piet of Klaas“, reageert er iemand. “Nicolaas natuurlijk!!!!”, “Dan vind ik dat deze Piet moet heten🤣”, reageren anderen. Naast alle naam speculaties, regent het ook felicitaties in de comments. “Weer zo bijzonder 🍀🐢 Gefeliciteerd ❤️😘”, schrijft een volger. “Niemand zal zijn verjaardag vergeten 5/12 🥳🎊”, “Gefeliciteerd 🥳”, en “Fred & Corrie zijn echt vruchtbaar, Gefeliciteerd Fam Smit 🥳”, reageren andere volgers. Gefeliciteerd met jullie nieuwste gezinslid Nicolette, Bas en de kinderen!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws