Nicolette van Dam en Bas Smit vieren bijzondere mijlpaal

'Dit was een heel dierbaar en trots moment.'

Laatst was het nog reden voor een feestje omdat ze zeven jaar getrouwd waren, en nu valt er nog meer te vieren voor Bas Smit en Nicolette van Dam. Dochter Kiki werd namelijk vandaag acht jaar! De jongste telg van de Smit-familie werd door haar ouders geëerd met bijzondere woorden. Awh!

Dochters

Ze zijn inmiddels niet meer bij elkaar weg te denken: Nicolette en Bas zijn absolute relationship goals, toch? Van een gigantische bos rozen om de 15e anniversary van hun verkering te vieren, tot hun twee prachtige dochters Lola-Lily en Kiki-Kate. Die laatste is vandaag jarig en haar ouders delen twee mooie foto’s ter ere van haar speciale dag.

‘Wondertje’

“Vandaag 8 jaar geleden, de dag voordat ik mama werd van Kiki”, schrijft Nicolette bij een wel heel bijzondere foto van haar met haar baby belly. “Blijf het bizar vinden dat zo’n mooi wondertje in je buik kan groeien 💝 Dit was een heel dierbaar en trots moment 💝.” Ook papa Bas kan het zich nog als de dag van gisteren herinneren, schrijft hij bij de foto. Lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Maarre, dat is niet het enige, want Bas deelt ook zijn eigen te leuke foto van Kiki op Instagram. We zien de jongste telg van de familie met mama Nicolette, een enorme nummer 8-ballon en een slinger met haar naam. Feestelijker kan niet! Ook te gek: we kunnen zien dat Kiki creatief is geweest met haar haar. De roze strengen passen hartstikke goed bij de ballonnen voor haar verjaardag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Felicitaties

“Hoera🎈Onze lieve bijzondere Kiki is 8 geworden ❤️🥳”, schrijft Bas bij de foto die hij deelde. “Die ongelooflijke humor, heerlijke eigenzinnigheid en liefde die je iedere dag aan iedereen geeft maakt je zo uniek🥰 Love you! ❤️” Cute!

Bekend Nederland laat deze mooie leeftijd voor Kiki ook niet zomaar voorbij gaan. “Congrats met de lieve prinses!!👏🔥❤️”, reageert Charly Luske onder de foto. Anouk Smulders zegt: “Happy Kiki dag ! 🎉🎉🎉”. Dat is het vast geweest!

Bron: Instagram @bassmit @nicolettevandam1 | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws