Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vreselijk nieuws voor Louisa Janssen: ‘Ik geloofde het niet’

Wat heftig!

Ontzettend verdrietig nieuws voor Louisa Janssen. Het jongere broertje van de realityster is namelijk overleden. "We waren dag en nacht samen", schrijft Louisa in een emotioneel bericht op social media.

Broertje

"Ik ga je missen ❤️ meer kan ik niet zeggen", schrijft Louisa op Instagram bij een foto met haar jongere broertje Jan. De realityster had een goede band met haar broer. "Ik was zo blij dat ik jou in mijn leven had", deelt ze.

Mooiste ster

Op Facebook deelt ze uitgebreider haar verhaal. Zo laat ze weten dat ze het vreselijke nieuws maandagochtend te horen kreeg. "Ik geloofde het niet", vertelt ze. "Ik heb voor je deur gewacht, ook al zei de politie dat ik weg moest gaan." Maar Louisa bleef tóch wachten, samen met haar partner Rowan en nicht Johanna. "Toen besefte ik pas dat ik je voor goed kwijt ben. Jij bent de mooiste ster aan mijn hemel."

Steunbetuigingen

Louisa kan rekenen op veel steunbetuigingen van haar volgers. Onder de post stromen de reacties binnen. "Gecontroleerd en heel veel sterkte voor jullie allemaal", reageert iemand. "Sterkte Louisa, Rowan, familie en vrienden", schrijft een ander. Ook wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte!

Bron: Instagram @louisa.janssen, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress