Michella Kox onthult met welk Echte Meisje uit de Jungle ze nog contact heeft

Aha!

Lees ook

We kunnen niet wachten tot Echte Meisje in de Jungle weer van start gaat. Michella Kox deed jaren geleden ook mee aan het programma en is dit seizoen opnieuw te zien in de jungle. Maarre, met welke andere Echte Meisjes van toen heeft Michella eigenlijk nog contact?

Bijzondere vriendschap

Binnenkort gaat Michella Kox met een gloednieuwe groep dames de jungle in, maar heeft ze eigenlijk nog contact met haar vriendinnen en vijanden van toen? We kunnen wel stellen dat Michella geen friends for life heeft gemaakt in Echte Meisjes in de Jungle. Eigenlijk heeft ze nog maar met één iemand contact, en dat is Leslie Keijzer – die inmiddels te zien is in Echte Gooische Moeders. Een bijzondere vriendschap, aangezien de ladies qua persoonlijkheid en opvoeding echte tegenpolen zijn.

Berichtje voor succes

Hoewel ze niet veel vriendinnen heeft overgehouden aan het programma, spreekt Michella de andere meiden af en toe nog wel. Zo kreeg ze vlak voor haar tweede jungle-avontuur een lief berichtje van oud-kandidaat Britt Dekker. “Britt heb ik nog even gesproken toen ik opnieuw de jungle inging”, schrijft de realityster op Instagram. “Ze berichtte mij om mij succes te wensen. Zo lief.”

Tweede keer

Tijdens het eerste seizoen maakte Michella vooral flink ruzie met Amanda Balk, die we allemaal kennen van De Gouden Kooi. Het moment dat de twee elkaar in de haren vlogen, en er extensions en nagels in het rond vlogen, is inmiddels één van de bekendste reality tv-ruzies. Binnenkort zien we hoe Michella het er voor de tweede keer vanaf brengt in de jungle. De andere Echte Meisjes zijn Gaby, Louisa, Diva, Janice, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah. We can’t wait! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook