Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ex-Prince Charming Chris zijn advies voor nieuwe prins: 'Vertrouw op je eigen gevoel!'

'Het is een ervaring die je maar een keer meemaakt. Enjoy!'

Het nieuwe seizoen van Prince Charming is gestart en we kunnen niet wachten om erachter te komen of Diego González-Clark zijn prins op het witte paard zal vinden in het programma. Maar hoe gaat het eigenlijk met Prince Charming Chris Berendse van het vorige seizoen? Love Reality sprak de knappe (ex-)prins.

Bizar

Chris laat weten dat het op dit moment erg goed met hem gaat, zo laat Love Reality weten. "Bizar dat we alweer ruim een jaar verder zijn. Het afgelopen jaar is voorbijgevlogen!", aldus Chris. "Het gaat goed met me: ik ben gezond, heb fijne mensen om me heen, een baan waar ik veel plezier uit haal en afgelopen jaar weer veel leuke ervaringen op mogen doen."

Tips

Ook Chris weet dat het nieuwe seizoen van Prince Charming van start is gegaan, en als ex-prins heeft hij nog wel een aantal goede tips voor de kersverse prins Diego. "Het is een intense periode: zowel de tijd dat ik in Italië zat, maar zeker ook nu het op tv is", laat Chris weten. "Iedere week gaat het meer bij mensen leven en gaan ze met je mee leven. Dat is onwijs mooi en bijzonder. Geniet er dus vooral ook van. Het is een ervaring die je maar een keer meemaakt. Enjoy!"

Vertrouw op je eigen gevoel

Maar dat het programma niet altijd rozengeur en maneschijn is, belicht Chris ook. "Tja... ieder voordeel heb z'n nadeel. Iedereen heeft ook een eigen mening en wil je dan ook goed bedoeld advies geven. Dat is soms lastig, omdat zij niet alles weten wat jij weet, alles zien wat jij hebt gezien en vooral niet alles voelen wat jij voelt. Die laatste vind ik dan ook een belangrijke: vertrouw op je eigen gevoel!"

Bron: Love Reality | Beeld: Prince Charming