Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Diego over contact met voormalig Prince Charmings Chris

'Het is heel fijn om mijn ei bij hem kwijt te kunnen.'

Dat Diego González-Clark de nieuwste Prince Charming is, is ook voormalig deelnemers van het programma niet ontgaan. Zo vertelt Diego in gesprek met Grazia dat hij lieve berichtjes kreeg van Prince Charmings Marvin en Ferdi en dat hij met Chris zelfs nog een keer heeft afgesproken. 

Contact

Meedoen aan Prince Charming is een groot avontuur. Degenen die daar alles over weten zijn Marvin en Ferdi, die aan seizoen één van het programma meededen. Toen bekend werd dat Diego de nieuwe prins is, besloten de twee de musicalster dan ook een berichtje te sturen. 

“Vlak nadat bekend werd gemaakt dat ik de nieuwe Prince Charming ben, kreeg ik al heel snel een leuk berichtje van Marvin en Ferdi”, vertelt Diego enthousiast als we met hem bellen. “Ze wensten me veel plezier en zeiden dat ik moest genieten van het avontuur. We hebben daarna nog even geappt en dat was superleuk.” 

Wandelen met Chris

Ook van voormalig Prince Charming Chris, die meedeed aan seizoen twee van het programma, kreeg Diego een leuk berichtje. “Hij feliciteerde me, en we hebben ook nog een keer afgesproken.”

“Vrij snel nadat ik terugkwam van de opnames van Prince Charming hebben we afgesproken. Chris stuurde me een berichtje waarin stond dat als ik zin en tijd had, we een keer konden gaan wandelen en praten. Daar was ik zo blij mee.” Diego vervolgt dat het enorm fijn was om zijn ervaringen als prins met iemand te delen die eens hetzelfde had meegemaakt. 

“Tuurlijk kon ik ook met andere deelnemers nog praten en appen, en ik had natuurlijk ook nog mijn zus en moeder met wie ik kon praten. Maar je praat toch anders met mensen die heel dichtbij je staan of niet precies weten wat je hebt meegemaakt. Chris weet precies hoe het is om prins te zijn. Ik was heel blij dat ik Chris kon ondervragen over hoe hij zich bij situaties voelde en om gewoon ervaringen te delen. Hij had ook honderdduizend vragen voor mij. Het was fijn om dat met elkaar te kunnen bespreken.” 

Het wandelen en praten beviel de heren zo goed, dat ze nog steeds contact hebben. “We hebben veel contact. Het is heel fijn om een medeprins te spreken en om mijn ei bij hem kwijt te kunnen.” Awh!

Prince Charming is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Beeld: RTL (Jasper Suyk)