Déze winterjurken zijn een echte toevoeging aan je wintergarderobe

Stap eens uit je comfortzone!

Het liefst dragen we in de koude wintermaanden dikke jassen, lange broeken en oversized truien. Maar waarom zou je je wintergarderobe beperken tot alleen deze kledingstukken? Stap eens uit je comfortzone en ga voor bijvoorbeeld een jurk. Nét zo leuk en je kan het zo warm maken als je zelf wil.

Winterjurken

Gelukkig zijn er ook dit winterseizoen weer genoeg winterjurken op de markt. Zo zien we onder andere geribde, faux en fluwelen jurken voorbijkomen. Wat houden we van de kleur wit in de winter. Waarschijnlijk omdat we het associëren met helderwitte sneeuw. Laat je dan ook niet tegenhouden om deze tint te dragen tijdens de koudere maanden van het jaar, die zijn namelijk echt niet alleen gereserveerd voor moody kleuren.

Van lang en kort, naar wollen en blouse jurken en van turtle necks tot een wat diepere neckline. Deze winterjurken zijn pas écht een waardevolle toevoeging aan je wintergarderobe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BraveAve | Karolina Gliwa (@bravve)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte (@newdaynewoutfit_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tugce Yaz (@tgcyaz_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FREYA KILLIN. (@freyakillin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sara (@saar__ch)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw)

Nu is een geheel monochroom witte outfit prachtig, maar het hoeft heus niet. Style je jurk daarom met een leuk jasje, een opvallende tas of een paar geweldige boots. En vergeet vooral je accessoires niet. Hiermee kun je je outfit naar een hoger niveau tillen!

Bron: Marie Claire, Beau Monde, Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws