Shanna over geheimhouden van relatie met Koen: ‘Ik stelde me aan zijn vrienden voor als Rebecca’

De twee vertellen hoe het er na de opnames aan toe ging.

Lees ook

Koen en Shanna hebben elkaar helemaal gevonden in Matched by Mom. Mede dankzij Koens moeder Roel sloeg de vonk over tussen de twee. Eenmaal terug in Nederland moest het verliefde koppel hun relatie echter nog wel even geheimhouden. Enne, dat was soms behoorlijk lastig… Dat vertellen Koen en Shanna in gesprek met Grazia.

In het geheim daten

Tijdens het programma zijn Koen en Shanna meerdere keren op date geweest. Samen paardrijden, of gezellig een drankje doen op een kleedje: het was allemaal heel romantisch. Eenmaal terug in Nederland moesten deze romantische dates even wachten, want niemand mocht de twee natuurlijk samen zien. “Dat was best moeilijk”, zegt Shanna. “We konden wel naar plekken toe waar andere mensen van het programma waren, maar we zijn vooral vaak thuis samen geweest”, vult Koen aan. Als ze samen over straat gingen, was dat een beetje undercover.

Shanna had Koen zelfs onder de alias Klaas in haar telefoon staan, zodat anderen niet konden zien als ze met elkaar aan het appen waren. “Als ik op een feestje was, dan dacht ik er niet aan dat ik Koen eigenlijk niet kon appen. Vandaar dat ik hem even Klaas had genoemd.” Ondanks dat Shanna Klaas inmiddels heeft veranderd naar Koen in haar telefoon, wordt hij nog altijd Klaas genoemd door Shanna’s omgeving. “Hier thuis praten ze altijd over Klaas en mijn vriendinnen noemen hem ook nog zo”, grapt Shanna.

Rebecca

Koen had overigens geen andere naam voor Shanna bedacht. “Ik was er altijd wel scherp op of iemand meekeek of niet”, zegt hij. Maar om het zekere voor het onzekere te nemen, stelde Shanna zich aan zijn vrienden alsnog voor onder een andere naam. “Ik heb me op feestjes aan vrienden van Koen voorgesteld als Rebecca”, lacht ze. Ha!

Voordat bekend werd gemaakt dat Koen en Shanna meededen aan het programma, zijn ze nog wel samen naar een festival geweest. “Dat was ook nog wel een beetje spannend, want Koen heeft best wel een bekende kop”, zegt Shanna. Koen heeft namelijk eerder al meegedaan aan Love Island. Gelukkig is het sneaky geheimhouden inmiddels voorbij en kunnen de twee eindelijk all out daten. Cute!

Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook