Melvin en Kiki reageren op einde Matched by Mom

De twee blikken terug op hun liefdesavontuur.

Deze week was het tijd voor de langverwachte finale van Matched by Mom. Tijdens de spannende ontknoping zagen we dat Melvin voor Kiki koos, en dat zij zonder twijfel de laatste ketting aannam. Helaas heeft hun relatie in Nederland echter geen stand gehouden. Op Instagram reageren de twee nu op het einde van dit liefdesavontuur.

Liefde is niet gebleven

“Wat een ervaring! Ik ben zo ontzettend blij dat ik uiteindelijk toch JA heb gezegd om dit avontuur aan te gaan”, begin Melvin zijn verhaal op Instagram. “Ik wil mijn lieve moeder Patricia bedanken voor dit mooie avontuur. Verder heb ik prachtige mensen ontmoet in deze 3 weken, die voorbijgingen alsof het 3 dagen waren. Prachtige locaties met onvergetelijke momenten. Bedankt allemaal, jullie zitten voor altijd in mijn hart!” Ook richt hij zich tot Kiki. “Lieve Kiki, wat hebben we gelachen, gekletst en vooral de liefde gevonden. Ik had dit avontuur met niemand anders willen beleven dan met jou!” Toch bleken de twee geen match made in heaven. “De liefde is niet gebleven (we komen later met het verhaal)”, laat hij weten.

Vriendschap

Ook Kiki laat van zich horen op Instagram. “Wat een prachtig avontuur deze zomer in Portugal met jou”, schrijft ze bij een kiekje samen met Melvin. “Dit is een herinnering die we niet snel gaan vergeten en bijzonder was om mee te mogen maken.” Ook is ze Melvins moeder dankbaar. “Lieve Patricia, je bent een prachtige lieve vrouw en dankzij jou hebben Melvin en ik dit avontuur op deze manier kunnen beleven.” Over Melvin zegt ze: “Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen ontmoeten, de liefde te mogen voelen. Je bent echt een lieve en oprechte jongen met het hart op de juiste plek. Soms is liefde ook vriendschap.” Hoewel de twee dus niet meer samen zijn als koppel, zijn ze wel goede vrienden geworden. “Dit bewijst maar dat je niet alleen liefde kan vinden bij Matched by Mom, maar ook een mooie vriendschap”, reageert Shanna dan ook onder de post.

Andere koppels

In de finale van Matched by Mom zagen we verder dat Lorenzo koos voor Petra en Koen voor Shanna. Anwar heeft helaas niet de liefde gevonden in het programma en gaan alleen weer terug naar huis. Het avontuur eindigde voor drie van de vier zonen dus in een happy end! Maar hoe is het eenmaal terug in Nederland tussen de koppels gegaan? Helaas iets minder rooskleurig, zo bleek aan het einde van de aflevering. Lorenzo en Petra hebben nog een tijdje gedatet, maar gaan nu verder als goede vrienden. Koen en Shanna zijn nog wél steeds aan het daten. Wij hopen dat de twee nog lang happy together blijven!

Bron: Instagram @melvinlassooy en @kikiloosveld | Beeld: Tom Cornelissen 

Laatste nieuws