Matched by Mom-Koen en Shanna blikken terug: ‘Happily ever after’

'Ik heb je naam in m'n telefoon van Klaas veranderd naar Koen hoor.'

Deze week konden we genieten van de finale van Matched by Mom. Tijdens de spannende ontknoping zagen we dat Koen voor Shanna koos, en zij nam het laatste kettinkje maar al te graag aan. Hoe gaat het nu, een paar weken later, met het stel? Op Instagram blikken ze terug op hun liefdesavontuur.

Koen en Shanna

In de laatste twee afleveringen van Matched by Mom was het tijd voor de dream dates. Koen ging zowel met Sophie als Shanna op date, voordat hij een definitieve keuze moest maken. Tijdens de finale kreeg moeder Roel eerst het woord. Zij liet weten dat ze Shanna het liefst als toekomstige schoondochter zou. Daarna was het de beurt aan Koen om zijn final choice te maken. Enne, moeder en zoon bleken op een lijn te liggen! Hij koos namelijk ook voor Shanna.

Avontuur

“Wat een avontuur! Ik heb echt volop genoten en heb vrienden voor het leven gemaakt”, blikt Koen terug op Instagram. “Wat was dit een bijzondere manier om elkaar e leren kennen. Ik had dit avontuur met niemand anders willen meemaken”, zegt hij tegen Shanna. “Gelukkig zit ons avontuur er nog niet op, want ik heb het nog steeds superleuk met jou! ❤️” Het moge duidelijk zijn: de twee zijn nog steeds happy together! Daarnaast is het extra leuk dat het koppel daadwerkelijk is gematched by mom. “Je hebt de juiste match gevonden”, zegt hij dan ook tegen moeder Roel.

Van Klaas naar Koen

Ook Shanna blik op Instagram terug op een bijzonder avontuur. “Koen en ik hebben het nog altijd heel gezellig samen! 💕” laat ze weten. Daarbij deelt de beauty, net als Koen, een serie lieve kiekjes van hun samen. “Wat was dit een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Het overtreffen van deze dates wordt een opgave, maar nu het weer kan en mag, staat niks ons meer in de weg!” Ook laat ze weten dat moeder Roel haar hart heeft gestolen. “Happily ever after!” Tot slot deelt Shanna nog een leuke fun fact: “Ik heb je naam in m’n telefoon van Klaas veranderd naar Koen hoor.” Ha!

Bron: Instagram @koen0093 en @shanrihan | Beeld: Tom Cornelissen 

Laatste nieuws