Melvin staat voor lastige keuze in Matched by Mom

Melvin zit nog altijd in een soort tweestrijd.

Lees ook

De finale-aflevering van Matched by Mom komt steeds dichterbij en dat betekent dat het steeds lastiger wordt voor de moeders en hun zoons om afwegingen te maken. In de aflevering van gister gingen de zoons op hun eerste dreamdate, en daar werd Melvin behoorlijk in het nauw gedreven.

Dreamdates

De vier moeders mochten bepalen met wie hun zoons op dreamdate gingen. En hoewel de mannen hun eigen voorkeur al hadden uitgesproken, leek het er in eerste instantie niet op dat de moeders daarnaar hadden geluisterd. Zo werd Anwar op date gestuurd met Kyra, Koen met Sophie, Lorenzo met Julia en Melvin met Desie. Maarre, al snel bleek dat de mannen maar liefst twee keer op date mochten en de andere vier dames dus ook nog een kans kregen. Melvin mag dus ook nog op date met Kiki en dat maakt de tweestrijd waar hij al in zat alleen maar lastiger.

Desie vs. Kiki

Hoewel Melvin al vanaf het begin een oogje had op Kiki, heeft nieuwkomer Desie hem toch een beetje laten twijfelen. Want ook Desie bleek hij toch wel een hele leuke meid te vinden. Tijdens de dreamdate werd dat gevoel alleen maar versterkt en werd hun klik steeds beter. Sterker nog, er zijn zelfs hier en daar wat kusjes uitgedeeld.

Tijdens de date met Kiki hoopt Melvin wat meer duidelijkheid te krijgen over zijn gevoelens, maar hij heeft wel eerst nog wat uit te leggen aan Kiki. Want die kusjes met Desie vallen – als we het voorstukje van volgende week zien – niet bepaald lekker bij Kiki. Wie uiteindelijk met Melvin mee naar huis mag, zal tijdens het laatste diner duidelijk worden. Wij zijn mega benieuwd!

Beeld: Matched by Mom, Videoland

Laatste nieuws

Zie ook