Wow! Dit is het vermogen van Jenna Ortega

Wat een bedrag!

Jenna Ortega schittert sinds vorige maand in de nieuwe Netflix-hit Wednesday. De actrice heeft inmiddels al heel wat pareltjes van titels op haar naam staan, en dat levert schijnbaar een behoorlijk zakcentje op!

Rollen

Jenna is al een aantal jaren enorm succesvol als actrice. Zo wist ze in veel verschillende rollen te kruipen en zagen we telkens weer een andere kant van haar. Haar eerste rolletje had ze al op tienjarige leeftijd te pakken, namelijk in de serie Rob. Een jaar later speelde ze in Iron Man 3, de dochter van de vice-predisent.

Daarna ging het snel. Jenne was onder meer in: Scream, The Babysitter: Killer Queen, Yes day, Insidious: Chapter 2, After Words en You te zien. Een behoorlijk lijstje aan films en series dus! En dan te bedenken dat Jenna nog maar twintig jaar is. Maar hoeveel betaalt zo’n repertoire nou precies?

Vermogen

In principe kan Jenna – mocht ze dat willen – nu al met pensioen, want de 20-jarige actrice zou een vermogen hebben van zo’n 4 miljoen dollar. Pfoe, dat tikt lekker aan!

Op dit moment is ze dus te zien in de serie Wednesday, waarin ze de hoofdrol vertolkt. De achtdelige serie vertelt het verhaal van Wednesday Addams, de dochter van Morticia en Gomez. De mysterieuze Wednesday studeert inmiddels aan de Nevermore Academy, terwijl ze probeert hetzelfde geheim te ontrafelen dat haar ouders 25 jaar geleden ook al bezighield. De serie is zowel spannend, als hilarisch. Een must see dus, als je het ons vraagt!

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws