Kijktip! Spin-off van The Adams Family nu te zien op Netflix

Deze serie over Wednesday is zowel griezelig als hilarisch!

Deze woensdag is het tijd voor de release van een toepasselijke nieuwe serie op Netflix, namelijk Wednesday! Met de spin-off serie van The Adams Family kun je zowel lachen als griezelen. Pak de popcorn er maar bij en cancel al je plannen voor vanavond!

Wednesday Addams

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan, is het alweer vroeg donker en is het buiten koud en grijs. Reden genoeg om ’s avonds met een dekentje op de bank te zitten met Netflix aan. Mocht je nog een nieuwe serie zoeken, dan is Wednesday een aanrader.  De achtdelige serie vertelt het verhaal van Wednesday Addams, de dochter van Morticia en Gomez. De mysterieuze Wednesday studeert inmiddels aan de Nevermore Academy, terwijl ze probeert hetzelfde geheim te ontrafelen dat haar ouders 25 jaar geleden ook al bezighield. De serie is zowel spannend, als hilarisch. Een must see dus, als je het ons vraagt!

Chaos

“Wie is er klaar voor chaos? Wednesday in ieder geval wel! 😈” luidt de caption van de streamingsdienst op Instagram. Daarbij delen ze een korte teaser van de serie. Wednesday wordt gespeeld door actrice Jenna Ortega. Fun fact: In de originele film van The Addams Family uit 1991 speelt Christina Ricci deze rol, en zij zal ook in deze Netflix-serie te zien zijn. Wel als een ander personage, namelijk die van Marilyn Thornhill.

Andere rollen

Andere rollen zijn weggelegd voor Luiz Guzmán, hij kruipt in de huid van vader Gomez Addams. Catherine Zeta-Jones zal te zien zijn als Morticia Addams en Isaac Ordonez vertolkt de rol van Wednesdays jongere broertje Pugsley. Wij zetten de serie in elk geval op onze kijklijst!

Bron: Instagram @netflixnl, RTL Boulevard | Beeld: Netflix

Laatste nieuws