Goed nieuws voor fans van You! Netflix vervroegt releasedatum

Het vierde seizoen komt eerder dan gepland!

Leuk nieuws voor fans van de Netflix-serie You, want de streamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt dat het vierde seizoen eerder dan gepland online zal komen.

Releasedatum

Afgelopen september maakte Netflix tijdens het wereldwijde event TUDUM bekend dat het langverwachte vierde seizoen van You op 10 februari te bingen zal zijn. Dat duurt natuurlijk nog wel even, maar er is goed nieuws. Netflix heeft de releasedatum namelijk vervroegd van 10 naar 9 februari!

Overigens gaat dit slechts om het eerste deel van het seizoen. Het tweede deel is nu verplaatst van 10 maart naar 9 maart. Exciting! Joe heeft in dit nieuwe seizoen de grote plas overgestoken en zal nu als professor aan de slag gaan in Londen.

Recap

Aangezien het derde seizoen van You alweer een tijdje geleden op Netflix verscheen, is een korte terugblik wel gewenst. Aan het einde van het seizoen zien we dat Joe Goldberg zijn vrouw Love heeft vermoord en zijn zoontje Henry achter heeft gelaten om de liefde van zijn leven (de hoeveelste inmiddels?) te volgen naar Parijs. “Alles wat ik weet, mon amour, is dat ik de hele wereld af zal zoeken om jou te vinden. Ik zal jou vinden”, horen we Joe zeggen in de slotscène.

Maar waarom speelt het vierde seizoen zich in Londen af en niet in Parijs? “Om eerlijk te zijn, omdat het goedkoper is”, wist hoofdrolspeler Penn Badgley aan Entertainment Tonight te vertellen. Wij zijn benieuwd en beginnen alvast af te tellen tot februari!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Twitter, Netflix (You)

Laatste nieuws