Matched by Mom-Lorenzo: ‘Heb niet iedereen genoeg gesproken’

'Er komt gewoon zoveel op je af.'

Lorenzo is momenteel te zien in Matched by Mom, waar hij – met behulp van zijn moeder Thea – op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. Toch zou hij achteraf willen dat hij met meer meiden had gesproken, zo vertelt Lorenzo tijdens een Q&A op zijn Instagram Stories.

Gesprekken voeren

De knappe Lorenzo is niet alleen populair bij de meiden in Matched by Mom, ook op social media heeft hij inmiddels flink wat volgers. Tijdens een vragenrondje op zijn Instagram Stories had iedereen gisteren de kans om vragen te stellen aan de dj. Zo vroeg iemand of hij alle meiden tijdens het programma heeft gesproken. Tijdens verschillende dates, activiteiten en poolparty’s hebben de zonen daar natuurlijk alle tijd voor. Toch was dit voor Lorenzo lastig. “Ik vind zelf dat ik uiteindelijk niet iedereen genoeg heb gesproken”, geeft hij toe. “Heb in het begin erg veel moeite gehad om met iedereen een gesprek te voeren, omdat je op een bepaald punt toch een minder oppervlakkig gesprek probeert te voeren”, legt hij uit. “Er komt gewoon zoveel op je af en het is allemaal nog nieuw.”

Lorenzop
Bron: Instagram @lorenzo.lozo

Relatie

Verder zijn de volgers van Lorenzo vooral benieuwd of hij nu een relatie heeft met een van de meiden uit Matched by Mom. Helaas kan hij daar natuurlijk nog geen antwoord op geven, want het programma is nog in volle gang. Inmiddels zien we daar wel de eerste matches en kriebels ontstaan. Zo heeft Lorenzo al langere tijd een goede klik met Petra. Maar de komst van twee nieuwe meiden in de laatste aflevering, bracht die relatie weer aan het wankelen…

Nieuwe meiden

Desie en Sophie maakten hun entree in de villa en mochten meteen een date met een zoon naar keuze kiezen. Voor Lorenzo betekende dat een date met Sophie. Tijdens een Bachatta-dansles en romantisch diner leerden ze elkaar kennen en was er, verrassend genoeg, zelfs een klik. Hoewel het helemaal goed leek te zitten tussen hem en Petra, zet hij de deur nu weer op een kier. Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt!

Bron: Instagram @lorenzo.lozo | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws