Wauw! Nieuwe look voor Eloise van Oranje

Het staat haar beeldig!

Nu de feestdagen voor de deur staan, is het tijd voor een nieuwe look. Zo dacht ook Eloise van Oranje. De gravinfluencer bracht een bezoekje aan de kapper en besloot voor een korter kapsel te gaan. Op Instagram showt ze het resultaat van de transformatie.

Een frisse look

Een royal kapsel is natuurlijk onmisbaar als gravin, en had Eloise al prachtige gouden lokken. Toch was het tijd voor een kleine touch-up en nam ze plaats in de kappersstoel. Op haar Instagram deelt ze de prachtige transformatie, en zien we dat ze een stuk blonder is én er een stukje van af heeft geknipt. Een hele frisse look!

Eloise van Oranje
Bron: Instagram @eloisevanoranje

Eloise is zelf ook blij met het eindresultaat, en schrijft bij de foto: ‘Je bent geweldig!’, waarbij ze ook meteen haar kapper noemt. We hebben ons volgende adresje dus al voor een royal hairdo!

Royal onzekerheid

Blauw bloed of niet, de 20-jarige Eloise is bovenal gewoon een student die in Amsterdam woont. Dat ze de bekendheid soms lastig vond, gaf ze ook toe in de podcast Dunc & Co. “Iedere keer als iemand naar me keek, dacht ik: ‘herken je me of niet?”

Ondertussen is ze de bekendheid en bijpassende opmerkingen wel gewend, maar blijft ze het bijzonder vinden dat alles wat ze doet wordt opgemerkt. “Er wordt gelet op de kleinste dingen en alles wordt veel groter gemaakt dan het is.”

Bron: Shownieuws, Story.nl | Beeld: BrunoPress, Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws