Ouch! Eloise van Oranje licht pijnlijk ongelukje toe

'Het was niet zo fijn', aldus de gravin

Afgelopen zondag is de Grote Sinterklaasfilm in première gegaan. Sterren als Richard Groenedijk, Robert ten Brink, Jan Versteegh en Martien Meiland waren te zien op de rode loper. Maar, het Koninklijk Theater Tuschinski deed zondag ook zeker zijn eer aan: niemand minder dan prinses Laurentien – die zelf ook een kleine rol in de film heeft weten te bemachtigen – en haar dochter Eloise van Oranje waren aanwezig. Toch viel er wat op aan Eloise, ze kwam namelijk aan met een grote pleister op haar pols. What happened?

Snijwond

Als de verslaggever vraagt hoe het met de gravin gaat, antwoord ze dat het ‘gewoon heel dommig’ was. De 20-jarige liep een snijwond op in haar pols bij het in- en uitruimen van de afwasmachine. “Het gaat prima. De hechting mag er over een week uit”, vervolgt ze.

TikTok-live

Eloise legde afgelopen zaterdag uit tijdens haar TikTok-live wat er was gebeurd. “Oké, als je niet tegen messen of whatever kan, dan moet je effe dit geluid zachter doen”, waarschuwt ze alvast. “Ik was aan de afwasmachine in- en uitruimen, en je hebt dan zo’n bestekbakje. Er zat een mes in wat met de punt naar boven stond, en ik zag een bakje wat nét verkeerd was gedraaid”, legt ze uit. “Ik moest het gewoon even opnieuw doen en toen is dat mes in m’n pols gekomen.” Ouch!

Understatement

Dat het ongelukje een ravage had aangericht in de keuken van de gravin, is een understatement. “Het was niet zo fijn. De hele afwasmachine zat onder het bloed”, vertelde ze. “Het is heel pijnlijk”, reageert ze op een vraag van een volger. “Maar, het is oké! Ik heb één hechting erin. Het is prima, maar ik kan er niks mee doen en dat haat ik.” And we get that! Heel veel beterschap van ons Eloise!

Bron: Shownieuws, TikTok | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws