Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Er gaat opnieuw een Expeditielid trouwen

She said yes!

Voor de opnames van Expeditie Robinson zijn de deelnemers, afhankelijk van hoe lang ze in het spel zitten, een lange tijd van huis. Sommige expeditieleden beseffen op dat moment nog eens extra hoeveel ze van hun geliefde houden. Voor een van hen was het zelfs de doorslag om zijn vriendin ten huwelijk te vragen!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Expeditie Robison. 

Videoboodschap

Gisteravond zagen we dat April Darby er na een spannende proef met de winst vandoor ging. De zangeres won daarmee niet alleen immuniteit, ze mocht ook een schaal groente en twee andere expeditieleden meenemen naar winnaarseiland. Niek Roozen en Ferry Weertman waren de gelukkigen. Op winnaarseiland stond de deelnemers nóg een verrassing te wachten, namelijk een videoboodschap van thuis. Daarnaast mochten ze één ander expeditielid verblijden met ook een videoboodschap. Al snel waren ze het erover eens dat ze dit gunden aan tv-kok London Loy.

Verloving

De videoboodschap voor London was van zijn vriendin Nadia, met wie hij zestien jaar samen is en twee kinderen heeft. De bemoedigende woorden van zijn lover deden de televisiekok zichtbaar goed. Ze wenste hem alle kracht en liefde toe vanuit Nederland. "Ik geloof in jou", waren haar woorden. Het zorgde voor tranen bij London, die vervolgens bij de eilandraad vertelde dat hij een knoop heeft doorgehakt. "Nu weet ik honderd procent zeker dat ik haar ga vragen te trouwen."

En dat is inmiddels gebeurd! "Dan zegt Nadia YESSS!!", laat London enthousiast weten op Instagram. Daarbij deelt hij een foto van de verloving, in een restaurant. Gefeliciteerd!

The big question

London is niet het enige expeditielid dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Vorige week liet April al weten dat zij tijdens een zonovergoten vakantie op Bali ten huwelijk is gevraagd door lover Alessandro Pierotti. "I SAID YESSSSSS", schreef April enthousiast op Instagram. “Alessandro popped the big question!!” Daarbij deelde de zangeres een kiekje van het moment dat Alessandro op één knie ging, maar ook een aantal kiekjes van haar prachtige verlovingsring. Zo leuk!

Bron: Instagram @londonloyofficial | Beeld: Jasper Suyk