Chatilla alsnog met de hoofdprijs naar huis na Expeditie Robinson

'Het is echt ongelooflijk.'

Dankzij afvallerseiland kon Chatilla van Grinsven nog iets langer in Expeditie Robinson blijven, en zichzelf terugvechten naar de halve finale. Helaas verloor ze echter een duel van Mike Weerts, waardoor ze naar huis moest. Maarre, de voormalig basketbalster is alsnog met de hoofdprijs naar huis gevolgen!

Shelter

“Hoewel Chatilla de finale niet haalde, is ze toch met de hoofdprijs naar huis gegaan”, schrijven de makers van Expeditie Robinson op Instagram. Daarbij delen ze een filmpje van de periode dat de voormalig basketbalster net uit de expeditie lag. Ze legt zelf uit wat er is gebeurd. “Ik ben uit de expeditie en ik hoor in een keer van iemand van de productie dat naast het hotel een soort van shelter is. Letterlijk twintig meter van ons hotel”, vertelt Chatilla, die daar natuurlijk een kijkje heeft genomen. “Toen liep er in een keer zo heel klein puppy’tje naar me toe en toen dacht ik eigenlijk alleen maar: mijn god, jij hoort hier gewoon niet thuis. Jij hoort een supergoed leven te krijgen.”

Expeditie-hond

De schattige puppy verovert meteen Chatilla’s hart, waardoor ze een besluit neemt. “Ik ga je gewoon adopteren”, vertelt ze. “Dan gooi ik mijn hele leven even op zijn kop, maar ik ga je adopteren en je gaat mee naar Nederland.” Deze impulsieve actie moest ze alleen nog even met het thuisfront in Nederland delen. “Ik heb het dus nog helemaal niet verteld aan mijn familie”, lacht Chatilla, die de kleine bruine puppy aan iedereen voorstelt. “Zijn naam is Duke. Ik ben echt helemaal verliefd op Duke”, zegt ze stralend. “Het is echt ongelooflijk. Het is zo’n schattig beestje, en dat hij dan dadelijk naar Nederland kan komen… Ik kan niet wachten. Een echte expeditie-hond!

Naar Nederland

Chatilla en Duke hebben de vliegreis terug naar Nederland goed doorstaan, en de twee zijn helemaal aan elkaar gewend. Ik denk dat hij het hartstikke goed naar zijn zin heeft”, zegt Chatilla, terwijl ze met Duke aan de wandel is in Nederland. “Nu is Duke al bijna 7 weken bij zijn nieuwe zusje Luna in Nederland. 💫 Wat een leven heeft hij nou, van Maleisië tot een leven vol vrijheid in parken en bossen in Nederland. Met een hele lieve golden retriever 🥰 Welkom thuis lieve Duke! ❤️” schrijft Chatilla op haar eigen Instagram. Cute! 

Bron: Instagram @expeditierobinson_rtl en @chatillavangrinsven | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws