Wedding bells! Expeditie Robinsons April ten huwelijk gevraagd

'I’m a fiancée.'

Heerlijk nieuws voor April Darby, die momenteel te zien is in Expeditie Robinson. De zangeres is op vakantie namelijk ten huwelijk gevraagd door lover Alessandro Pierotti. Op Instagram deelt April een aantal fantastische kiekjes.

The big question

I SAID YESSSSSS 💍💕”, laat April enthousiast weten op Instagram. “Alessandro popped the big question!!” Daarbij deelt de zangeres een kiekje van het moment dat Alessandro op één knie ging, maar ook een aantal kiekjes van haar prachtige verlovingsring. Wauw!

Big fat gypsy wedding

Het aanzoek vond plaats tijdens een zonovergoten vakantie op Bali. “Vandaag teruggekomen uit Bali met een nóg grotere glimlach op mijn gezicht, één antwoord op een vraag en een glinsterende ring”, vertelt April. En die ring staat bij de zangeres voor heel veel mooie herinneringen. “Die mij elke seconde herinnert aan dit mooie moment, de bijna 7 jaar dat we al samen zijn en the freakin’ big fat gypsy wedding die gepland moet worden. 😱” Het lijkt er dus op dat April en Alessandro groots gaan uitpakken met de bruiloft! “Het moet nog even dalen allemaal, maar I’m a fiancée 💍💕”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door APRILDARBY◾️▪️ (@aprildarby)

Reacties

Onder de post regent het felicitaties en hartjes voor de lovebirds. “😍😍😍😍 congrats!“, schrijft Nienke Plas. “Yesss!! Gefeliciteerd lieverds 😘”, aldus Dyantha Brooks. OG3NE’s Shelley reageert ook: “Ohhh wat leuk!!!! Gefeliciteerd!!💋💋” En Expeditie Robinson-presentatrice Nicolette Kluijver laat heel veel hartjes achter. Wij wensen het stel ook heel veel geluk!

Bron: Instagram @aprildarby | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws