It’s a wrap! Alle afleveringen van FBoy Island nu te zien

Cancel al je plannen!

Twee weken geleden ging het eerste Nederlandse seizoen van FBoy Island van start op HBO Max. Nu – twee weken later – staan alweer alle afleveringen op de streamingdienst. Bingen maar!

Het concept

Fboy Island Nederland is een gloednieuwe datingshow op HBO Max, waar verschillende Fboys zich voordoen als een echte mister nice guy. In Fboy Island reizen Jennemie, Manon en Sarah af naar een tropisch eiland waar zij worden vergezeld door 16 mannen: 8 Nice Guys die op zoek zijn naar de ware liefde. En natuurlijk 8 zelfbenoemde FBoys die er maar voor één reden zijn: een geldprijs. Het is aan de vrouwen (en de kijker) om erachter te komen wie wie is.

Plottwist

Op 7 november verschenen meteen de eerste vier afleveringen online. Aan het einde van de vierde afleveringen kregen de drie dames met een grote plottwist te maken, want er stonden ineens zeven nieuwe mannen voor hun neus! Vorige week maandag kwamen de volgende vier afleveringen online en vandaag was eindelijk de dubbele finale-aflevering te zien. We weten ein-del-lijk met wie van de jongens de dames eindigen en of dit ook Nice Guys waren of niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HBO Max Nederland (@hbomaxnl)

“Ready? Set? Binge! Alle afleveringen van #FBoyIslandNL zijn nu te zien op HBO Max 🏝️”, zo luidt de caption. Wij weten in ieder geval wat we vanavond gaan kijken! 

Beeld: HBO Max, Instagram

Laatste nieuws