Oh my: zeven nieuwe jongens maken hun opwachting in FBoy Island

Wait, whut?

Deze week was het eindelijk zover en konden we de eerste vier afleveringen van het eerste Nederlandse seizoen van FBoy Island kijken op HBO Max. In de derde aflevering vond er meteen al een huge plottwist plaats en werden de deelnemers opgeschrikt door zeven (!) nieuwe jongens.

Nieuwe jongens

Fboy Island Nederland is een gloednieuwe datingshow op HBO Max, waar verschillende Fboys zich voordoen als een echte mister nice guy. In Fboy Island reizen Jennemie, Manon en Sarah af naar een tropisch eiland waar zij worden vergezeld door 16 mannen: 8 Nice Guys die op zoek zijn naar de ware liefde. En natuurlijk 8 zelfbenoemde FBoys die er maar voor één reden zijn: een geldprijs. Het is aan de vrouwen (en de kijker) om erachter te komen wie wie is.

De meiden waren aardig goed op weg en stuurden al een aantal FBoys naar huis, maar het wordt ze nu opnieuw lastig gemaakt. Maar liefst zeven nieuwe jongens maakte in de derde aflevering hun entree. Jennemie, Manon en Sarah kunnen dus bijna weer opnieuw beginnen in hun zoektocht naar de Nice Guys. Dit zijn de zeven nieuwe mannen:

Finale

Volgende week verschijnen de volgende vier afleveringen op HBO Max. Op 21 november is de dubbele finale te zien. Dat is al snel!

Manon vertelde onlangs op TikTok waarom ze meedeed aan het programma. “Ik heb denk ik aan het grootste datingexperiment ooit meegedaan. I took one for the team, ladies”, zei Manon. “Ik heb heel lang iets geheimgehouden voor jullie”, vervolgt ze. “Jullie weten dat ik heel lang te maken heb gehad met FBoys en red flags… En nu heb ik de kans gekregen om dat in levenden lijve te ondervinden”, aldus Manon.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: HBO Max (via RTL Boulevard)

Laatste nieuws