Edson da Graça getrouwd met zijn grote liefde Maud

Volgend jaar gaan ze een groot feest geven.

Wedding bells! Matched by Mom-presentator Edson da Graça is vorige week donderdag getrouwd met zijn grote liefde. Dat heeft hij aan RTL Boulevard bevestigd, nadat hij vorige week een foto met een subtiele hint op Instagram plaatste.

Hint bij de foto

Edson plaatste vorige week een foto van hemzelf en zijn vriendin Maud op Instagram. Daar schreef hij Mr. & Mrs. Smith 💍💍💍” bij. Het leverde zowel speculatie als felicitaties op. Zouden de twee echt getrouwd zijn?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edson da Graca (@edson_dagraca)

Inderdaad getrouwd

RTL Boulevard besloot navraag te doen en Edson heeft bevestigd: Maud en hij zijn getrouwd. “We hebben het klein gehouden. Daarna hebben we een etentje gehouden en volgend jaar geven we een groot feest”, aldus Edson.

Gezin van zes

Edson leerde Maud kennen toen hij nog in een relatie zat. Hij heeft drie kinderen met zijn ex: Kyan, Rae en Kenza. Uiteindelijk verliet hij haar om met Maud samen te zijn. “Het ging al een tijdje niet zo lekker, dus ongemerkt stond ik er ook wel voor open”, vertelde hij aan &C. “Er zit een zekere overlap in. Niet netjes, maar het is wel wat er is gebeurd. Na een tijdje kon ik mijn gevoel voor Maud niet meer onder stoelen of banken steken.” Inmiddels hebben Edson en Maud samen ook een dochtertje, Zaria. We wensen de lovebirds veel geluk samen!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram Edson da Graça

Laatste nieuws