Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Drama in Matched by Mom: moeders en zoons botsen flink

De moeders en zoons zijn het lang niet altijd met elkaar eens.

Sinds begin oktober kunnen we genieten van het programma Matched by Mom. Het heeft al het nodige drama opgeleverd en nu is het weer zover. Meerdere zoons gaan namelijk tegen het advies van hun moeder in. Als dat maar goed gaat...

Veel verrassingen

In Matched by Mom zien we hoe Anwar, Koen, Lorenzo en Melvin op zoek gaan naar de liefde. Ze krijgen daarbij hulp van hun moeders, die bepalen met wie hun zoons op date gaan. Aan het begin van het programma waren er zestien single ladies, maar daar werden er al snel een paar van naar huis gestuurd. Daar stopte het verrassingseffect echter niet, want kort daarna kwamen er ineens weer een paar dames bij.

De stand van zaken

Inmiddels zijn we bij de vijfde aflevering en hebben een aantal mensen al flink wat gevoelens. Melvin heeft kriebels dankzij Kiki, wat zijn moeder erg blij maakt. Koen ziet wel iets in Shannah, maar zijn moeder wil liever dat hij samenkomt met Rozemarijn. Ook bij Anwar gaat het niet zoals zijn moeder wil. Anwar ziet namelijk wel iets in Romy, maar zijn moeder denkt dat hij een betere match zal zijn met Amber. Tot slot Lorenzo: die is tot over zijn oren op Petra, met wie hij zelfs al gezoend heeft.

Dates

In de nieuwste aflevering moesten de vier heren het tegen elkaar opnemen in een potje boogschieten. Degene die de meeste pijlen raak wist te schieten, won het privilege dat hij zelf zijn datepartner mocht kiezen. Anwar won de challenge en ging dus met Romy op date in plaats van met Amber. Koen was ook blij, want zijn moeder wilde dat hij op date ging met Shannah. Ook Lorenzo mocht van zijn moeder met zijn eigen favoriet op date en ging dus iets leuks doen met Petra. Alleen Melvin was niet tevreden: zijn moeder wilde ineens per se dat hij op date ging met Sibel, terwijl hij zelf alleen nog oog heeft voor Kiki.

Cliffhanger

Bij de kettingceremonie kregen we weer een cliffhanger te zien. Shannah, Kiki en Petra mochten allemaal door, dus Koen, Melvin en Lorenzo waren allemaal tevreden. De moeder van Anwar koos voor Ysabella, wat niet voor drama zorgde. Op een gegeven moment zagen we echter dat de moeder van Melvin ineens wilde dat Sibel drie stappen naar voren zette... Zou ze toch ineens van gedachte veranderd zijn? Wij gaan de volgende aflevering zeker kijken om erachter te komen!

Bron: Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen