Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze BN’ers doen mee aan het nieuwe seizoen van Hunted VIPS

Onder meer Famke en Denzel gaan op de vlucht.

Premiere Documentaireserie Andre Hazes

Gisteravond was de laatste aflevering van Hunted te zien. Gelukkig hoeven we het programma niet lang te missen, want er komt een gloednieuw seizoen van Hunted VIPS aan. Enne, aan het einde van de fiinale werd gisteren bekendgemaakt welke BN'ers daaraan meedoen.

Famke en Denzel

De makers van het programma hebben weer een flinke lijst met BN'ers verzameld. Zo zijn onder meer Famke Louise en hubby Denzel Slager te zien in het nieuwste seizoen van Hunted VIPS. Famke was onlangs nog te zien in het speciale Halloween-seizoen van De Verraders en Denzel gaat momenteel tot het uiterste in Special Forces VIPS, en nu staat er dus weer een spannende uitdaging op het koppel te wachten! Dit keer kunnen ze 'm echter samen aangaan.

Andere deelnemers

De andere deelnemers zijn acteurs Guido Spek en Dilan Yurdakul. Ook tv-kok Sandra Ysbrandy en presentatrice Sylvana IJsselmuiden – die vorig seizoen allebei nog te zien waren in Expeditie Robinson – gaan op de vlucht. Presentator Jeroen Stomphorst vormt een duo met mede-presentator Sjoerd van Ramshorst. Het laatste koppel bestaat uit PowNed-presentatoren Mark Baanders en Niels Oosthoek.

Hunted VIPS

In Hunted VIPS moeten bekende Nederlanders uit handen blijven van een opsporingsteam. Het derde seizoen van de populaire serie is vanaf 13februari te zien bij AVROTROS. We can't wait! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress