Famke Louise en Denzel Slager over kinderwens

Hebben de twee al eens nagedacht over gezinsuitbreiding?

Famke Louise en Denzel Slager zitten niet stil. Zo verwelkomden de twee begin dit jaar zoontje Nówie Storm in hun leven, doet Famke mee aan de Halloween-editie van De Verraders én hebben de twee samen een voedingssupplementen uitgebracht. Aan RTL Boulevard vertellen de twee meer over hun voedingssupplementen, zoontje en of het stel al eens over gezinsuitbreiding heeft nagedacht. 

Goed in haar vel

Na de bevalling van Nówie heeft Famke goed de tijd genomen om te herstellen. “Dat was een heftige periode voor mij. Ik moest écht herstellen”, vertelt de zangeres aan RTL Boulevard. 

Famke geeft aan dat de zwangerschap een behoorlijke aanslag op haar lichaam was, en dat ze een tijdje niet zo lekker in haar vel zat. Ze besloot zich daarom meer te focussen op het opbouwen van een gezonde levensstijl. “Zodat ik me fitter voel en een leuke mama en partner kan zijn”, legt Famke uit. “Ik wil me gewoon lekker voelen in mijn lichaam en dat is het allerbelangrijkste. Dat punt heb ik nu bereikt en daar ben ik heel blij mee.” Volgens Famke hebben hun supplementen haar daarbij geholpen. 

Nówie

Ook vertellen de lovebirds meer over hoe het nu met hun zoontje Nówie gaat. “Hij eet goed, een beetje te goed”, lacht Denzel. “Het gaat echt super”, vertellen de twee. Hoewel Denzel en Famke ooit nog wel een tweede kindje zouden willen, staat dat voorlopig niet op de planning. “Voor nu wil ik gewoon heel graag doen waar ik zin in heb en op het gebied van carrière ook. Ik wil weer lekker starten. Een tweede zal over aan aantal jaar wel komen, maar dat staat voor nu niet op de planning”, geeft Famke aan.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws