Nieuwe dames zorgen voor opschudding in Matched by Mom

De dames zorgen voor een verrassende wending.

Inmiddels zien we de eerste matches ontstaan in Matched by Mom. Zowel bij de zonen als de vrouwen zijn er kriebels en zelfs de eerste zoenen zijn al uitgedeeld. De komst van twee nieuwe vrouwen in de villa zet echter alle verhoudingen op scherp.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Matched by Mom. 

Nieuwe vrouwen

Aan het einde van de vorige aflevering maakten we al even kennis met Desie en Sophie, twee nieuwe dames in de villa. Aan het begin van de nieuwste aflevering zien we dat beide ladies mogen kiezen met welke zoon ze op date willen. Desie kiest Melvin en Sophie gaat voor Lorenzo. Echter waren de nieuwe meiden niet meteen verzekerd van hun date, want tijdens een hindernisparcours kregen de andere dames ook de kans om een date naar keuze te winnen. Romy won de opdracht en wilde op date met Anwar. Voor haar een veilige optie, omdat de twee al een beginnende klik hadden, en zo kregen Desie en Sophie ook de kans om de mannen te leren kennen. Koen bleef zonder date over, en daarom koppelde moeder Roel hem wederom aan Shanna.

Romantische date

De vier koppels gingen op romantische date. De avond begon met een Bachatta-dansles. Hoewel het dansen niet iedereen even goed afging, hebben de koppels wel veel plezier gehad. Tijdens de een-op-een diners die volgden, konden de zoons en hun date de diepte in. Ondanks zijn klik met Kiki, maakte Desie veel indruk op Melvin. Ook Lorenzo werd aan het wankelen gebracht tijdens zijn date met Sophie. Hoewel het helemaal goed leek te zitten tussen hem en Petra, zet hij de deur nu weer op een kier. Bij Koen en Shanna zit het nog steeds goed, en hun avond eindigde wederom met een kus. Anwar en Romy blijken tijdens deze romantische date toch geen match made in heaven. Anwar heeft kriebels, maar dat is niet wederzijds. Daarom besluit hij er zelf een eind aan te breien en verder te kijken.

Verrassende wending

De poolparty die volgt zorgt wederom voor een verrassende wending. Terwijl Shanna en Koen weer intieme momentjes met elkaar beleven, verrast Shanna iedereen door uit te spreken dat ze ook nog steeds interesse heeft in Anwar. Say what? Helemaal aan het begin sprak ze al uit dat Anwar haar het meest aansprak, maar daarna hebben de twee nooit meer uitgezocht of er meer in zat. Wij zijn heel benieuwd wat dit gaat doen voor de band tussen Shanna en Koen!

Bron: Matched by Mom afl. 7, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen 

Laatste nieuws