Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Temptations Joyce heeft een nieuwe vriend

Love is in the air!

Joyce Bergmans was afgelopen seizoen te zien als single in Temptation Island: Love or Leave. Daar vond ze helaas niet de liefde, maar inmiddels heeft cupido toch raak geschoten. Op Instagram stelt ze haar nieuwe lover aan ons voor.

De juiste uitstraling

Love is in the air voor Joyce Bergmans! Tijdens haar deelname aan Temptation Island vond ze de liefde niet, maar nu is ze tot over haar oren verliefd op Sander. "Innerlijk is belangrijk, maar het uiterlijk speelt toch ook een rol", zei de Belgische Joyce onlangs nog bij TV Familie. "Megaknap moet m’n lief niet zijn, hij moet wel de juiste uitstraling hebben. Hij moet er stáán en weten wat hij wil", vertelde ze. "Ik wil ook iemand die trouw, eerlijk, respectvol en grappig is. Mekaar vrijheid gunnen om apart je dromen na te jagen, vind ik ook erg belangrijk. Iemand die vol is van zichzelf en constant over zichzelf praat? Nee, dank u." Duidelijk!

Sander

Een goed uiterlijk is duidelijk belangrijk voor de realityster. Enne, dat is met deze knappe en gespierde fitboy zeker gelukt. Op Instagram deelt de voormalig Temptation-single dan ook vol trots een aantal kiekjes met haar grote liefde Sander. Enne, inmiddels zijn de twee zelfs al een half jaar samen, zo blijkt uit de hashtags die ze gebruiken. "You make my heart smile. #happy6months 🤍." Ahw!

Parijs

Sander en Joyce zijn duidelijk helemaal in love en reisden – hoe toepasselijk – af naar de stad van de liefde: Parijs. Daar hebben de tortelduifjes samen de verjaardag van Joyce gevierd. Wij wensen de twee heel veel geluk samen!

Bron: Instagram @joyce.bergmans en @sanderdeschuymere, Love Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram