Exciting! De opnames van De Bachelorette zijn van start gegaan

'Kom maar op met die mannen 🌹🦒'

Lees ook

Afgelopen september werd bekend dat niemand minder dan Sylvia Geersen de nieuwe Bachelorette is. Met de hulp van presentatrice Monica Geuze hoopt Sylvia haar prins op het witte paard te vinden. En dat gaat ze doen in Zuid-Afrika, waar de opnames een dezer dagen van start gaan.

Zuid-Afrika

Op Instagram maakte Videoland gisteren bekend dat Sylvia inmiddels in het mooie Zuid-Afrika is om haar liefdesavontuur te starten. We zien Sylvia op de foto uitkijken over de prachtige kust van het land. “Kom maar op met die mannen 🌹🦒”, luidt de caption. Aha!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Vooruitblik

Ook Monica blikt alvast vooruit op het avontuur. “Wat een avontuur én feestje om deze pracht Bachelorette hier in Zuid-Afrika bij te staan in haar zoektocht naar de liefde! Dol op jou!”, schrijft de presentatrice bij een foto van haar en Sylvia.

“Ik heb alvast 1 liefde gevonden ✨🌹✨”, reageert Sylvia onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Releasedatum

Wanneer we het nieuwe seizoen op Videoland kunnen bingen? Naar verwachting kunnen we vanaf februari 2023 genieten van de liefdeszoektocht van Sylvia. Een precieze datum is er nog niet, maar we hoeven dus zeker niet heel lang meer te wachten op het nieuwe seizoen van De Bachelorette. 

Toch blijft de grote vraag: ‘Gaat het Sylvia wél lukken om de ware liefde te vinden?’. Voorgangers Gaby BlaaserThomas van der Vlugt en Tony Junior vonden tijdens het programma allemaal de liefde bij een van de kandidaten, maar het bleek in de echte wereld helaas niet te werken. Aan Sylvia de taak om het tegendeel dus te gaan bewijzen en er met een heerlijke vent vandoor te gaan. We can’t wait! 

Bron & Beeld: Instagram, Videoland

Laatste nieuws

Zie ook