Gaan we dit Temptation Island koppel mogelijk terugzien in een nieuw seizoen?

'Begin dit avontuur toch steeds meer te missen...'

Temptation’s Jari en Nena kwamen hun grote liefde helaas niet tegen in Temptation Island, maar wisten een kleine week na de opnames de liefde wél bij elkaar te vinden. Al eerder gaf het koppel aan dat ze een deelname als stel wel zouden zien als een ‘uitdaging’, maar ze geven nu nóg meer hints die kunnen duiden op een mogelijke comeback. Zou het dan echt zo zijn?

Liefde

In het programma was Jari een van de gelukkigen die een connectie opbouwde met een van de vier dames die besloten om hun relatie op het spel te zetten. Het leek er dan ook even op dat de verleider mee naar huis ging met Maris, maar dat is er nooit van gekomen. Toch wist Jari de liefde te vinden bij verleidster – collega – Nena. En de twee zijn al een tijdje happily in love!

Temptation-tijd

En hoewel de twee hartstikke gelukkig zijn, heeft Jari afgelopen week toch laten weten het programma te missen. “Begin dit avontuur toch steeds meer te missen… Wat een super ervaring was dit met iedereen. Klaar voor een nieuw avontuur”, schreef hij bij een foto uit de Temptation-tijd op Instagram.

Deelname

En dat Jari nog goed kan opschieten met Maris, is duidelijk te zien. “Als je mij mist, mag je dat ook gewoon zeggen hoor!”, grapte ze onder de post. Ook vriendin Nena reageerde onder de foto: “Ik heb ook wel zin in een nieuw avontuurtje…” Is dit een hint op een mogelijke deelname aan Temptation Island als koppel? Hoog tijd voor weer een nieuw seizoen Temptation Island VIPS als je het ons vraagt!

Bron: Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws