Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Drama voor Temptation Islands Cleo: 'Ik ben kapot'

Cleo vertelt dat er bij haar is ingebroken...

Verdrietig nieuws voor Temptation Island-ster Cleo. De beauty deelde dit weekend namelijk op haar Instagram dat ze het slachtoffer is geworden van diefstal. Meerdere spullen van waarde zijn haar helaas ontnomen.

Ingebroken

Cleo is dol op merkkleding en heeft inmiddels een behoorlijke collectie bij elkaar weten te sparen. Helaas zijn dieven dat te weten gekomen en zijn onder meer schoenen, tassen en een riem van designermerken gestolen van Cleo. In haar Instagram Stories vertelt Cleo wat er gebeurd is en hoopt ze op de een of andere manier haar items nog terug te krijgen. Van een gepersonaliseerde Louis Vuitton-tas tot aan Louboutin-schoenen: alles is weg.

Van slag

Cleo vertelt in een video dat de inbraak 'behoorlijk goed is gelukt'. "Er is duidelijk iemand geweest die uit was op mijn spullen. Dat heeft te maken met een inbraak", legt Cleo uit. "Er zijn ook heel veel emotionele dingen weg", vertelt ze emotioneel. "Dingen die niet meer te koop zijn."

Ze laat weten kapot te zijn van het verlies van haar spullen. “Ik ben momenteel echt heel erg van slag. Ik weet niet meer zo goed wat ik nu moet", doet Cleo haar verhaal. Vervolgens foetert ze de daders nog uit. "Geniet van je spullen, karma is een bitch." Ze laat weten dat er op dit moment onderzoek wordt gedaan naar de inbraak. Heftig!

Temptation

Cleo deed samen met Antonio als koppel mee aan Temptation Island: Love or Leave. Helaas overleefde hun relatie het programma niet en gingen de twee als single verder. Onlangs gaf ze nog aan dat ze op dit moment nog niet aan het daten is en vooral tijd doorbrengt met familie en vrienden. You go, girl!

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island: Love or Leave