Jill Goede biecht op: ‘Mijn nicht heeft mijn Engels examen gedaan’

Jill heeft op een wel heel opmerkelijke manier haar stewardessen-opleiding behaald.

Jill Goede kennen we allemaal als winnares van Big Brother. Ook is de realityster binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. In de podcast Date Night Talkshow van Steven Brunswijk blikt de blondine vooruit op haar deelname én doet ze een wel heel opmerkelijke onthulling over haar opleidingsverleden.

Engels examen

Jill is troste stewardess en heeft daarvoor ook de opleiding tot stewardess behaald. Maarre, hoe ze die opleiding precies heeft behaald, is niet helemaal eerlijk. Ze vertelt namelijk dat het haar maar niet lukte om haar Engels examen te halen, en dat ze daarom de hulp van haar nicht heeft ingeschakeld. Hoe slecht Jills Engels is? “I can not English and I won’t“, zegt ze ter illustratie. Oeps!

“Mijn nicht heeft mijn Engels examen gedaan. We deden alles via Zoom, de eerste twee keer was ik al gezakt met een 3,5 en een 4. Toen dacht ik: tja, dit ga ik nooit halen”, vertelt Jill in de podcast. “Maar mijn nicht kan wél super goed Engels, vloeiend. Toen heb ik voor het Zoom-gesprek haar mijn jurkje aan laten doen, sjaaltje om. Beetje vaseline op de webcam gesmeerd en gezegd dat-ie ‘bijna kapot was’. Ze heeft mijn examen gehaald met een 9.” Oh my… Jill noemt het ‘een beetje kattenkwaad’, maar de andere tafelgasten noemend het eerder fraude.

@datenighttalkshow Kattenkwaad? FRAUDE!! 😂💀 #datenighttalkshow #ilvy #podimo #fyp #jillgoede #stewardess #examen ♬ origineel geluid – Date Night Talkshow

Echte Meisjes in de Jungle

Vorig jaar won Jill het programma Big Brother en sindsdien is ze bij veel mensen in the picture. Een van de mooie dingen die uit haar deelname aan het programma kwam, was dat ze voor Echte Meisjes in de Jungle werd gevraagd. Het iconische programma is na ruim tien jaar terug op tv en belooft weer heel juicy te worden. Vanaf januari 2023 kunnen we het zien op Videoland en we kunnen niet wachten!

Bron: Love & Reality | Beeld: TikTok, Big Brother

Laatste nieuws