Dít is wanneer we Echte Meisjes in de Jungle op de buis kunnen verwachten

Het is sneller dan je zou denken!

Lees ook

Afgelopen week werd al duidelijk dat de opnames van Echte Meisjes in de Jungle erop zaten, maar het was nog een groot vraagteken wanneer we het populaire programma op de televisie konden verwachten. Dat blijkt niet lang te zijn! Janice Blok deelde afgelopen woensdag namelijk een TikTok samen met mede-deelneemster Lena over wanneer wij de ‘Echte Meisjes’ kunnen bewonderen in de jungle. Exciting!

Echte Meisjes in de Jungle

Begin deze maand werd bekendgemaakt dat Echte Meisjes in de Jungle terugkeert. Dat deze bekendmaking menig vrouwenhart sneller deed kloppen, is zeker een understatement. Deze geweldige comeback wil toch iedereen? Ook werden de kandidaten meteen bekendgemaakt. Gaby, Louisa, Diva, Janice, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel, Channah en Michella Kox hebben deze afgelopen weken gestreden in de jungle om er met de prijs vandoor te gaan. Maar wie zou het échte meisje in de jungle zijn?

Release date

Hoewel we in eerste instantie niet hadden gedacht dat we snel na de bekendmaking van het programma een release date kregen, hadden we dat toch mooi mis! We hoeven namelijk helemaal niet zo heel erg lang meer te wachten om de deelneemsters te zien strijden in de jungle.

Deelneemster Janice Blok deelde met mede-deelneemster Lena afgelopen woensdagavond op haar TikTok-account dat we in januari 2023 al kunnen gaan genieten van dit ge-wel-dige programma. Can’t wait!

@janiceblok Nog een aantal maandjes voordat jullie daar antwoord op krijgen 😏 @lenasemenova #EMIDJ #videoland ♬ original sound – cench

Elf jaar geleden

Het is alweer elf jaar geleden dat we met z’n allen voor de buis gekluisterd zaten om Echte Meisjes in de Jungle te kijken. Het programma volgde een groep vrouwelijke realitysterren in de jungle van Suriname die tegen elkaar moesten strijden voor een flink geldbedrag. En je raadt het al: deze situatie zorgde voor veel gekibbel, ruzies en andere legendarische tv-momenten. Gaan we dat dit seizoen ook terugzien?

Bron: TikTok (@janiceblok) | Beeld: TikTok (@janiceblok), Instagram, RTL

Laatste nieuws

Zie ook