Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

HNTM-Giel blikt terug op deelname en vertelt over toekomstplannen

'Dit is absoluut geen reden voor mij om niet verder te gaan als model'

Gisteren was alweer de laatste aflevering vóór de grande finale van Holland's Next Top Model te zien. De modellen hebben zichzelf van hun beste kant laten zien in Athene, maar helaas was dat voor een van de vijf kandidaten niet genoeg om de finale te halen. Giel moest helaas vroegtijdig zijn koffers pakken. Op Instagram blikt hij terug op zijn deelname.

Terugblik

Giel wist helaas net de finale niet te halen, maar ondanks dat is hij niet bij de pakken neer gaan zitten. In zijn Instagram Stories beantwoordt hij een aantal vragen van volgers en vertelt hij hoe het nu met zijn modellencarrière gaat. Als eerst vraagt een volger of hij het jammer vindt dat hij niet heeft gewonnen. "Dat had ik ook wel leuk gevonden, at least de finale", schrijft Giel.

Toekomst

Ondanks dat hij de finale niet gehaald heeft, gaat hij gewoon door met werken aan zijn carrière. "Dit is absoluut geen reden voor mij om niet verder te gaan als model", vervolgt hij. Giel vertelde aan het einde van de aflevering dat hij op dit moment nog niet trots op zichzelf is, een volger wil daarom weten of hij dat nu wel is. "Trots is een groot woord, maar ik zie wel in dat ik niet echt fouten heb gemaakt door het seizoen heen, dus er is ook geen reden om teleurgesteld in mezelf te zijn denk ik!"

Verder vraagt een volger wat Giel nu van plan is om te doen met zijn leven. "Ik ga verder met mijn leven buiten HNTM om. Ik doe een hele hoop, dus het is nooit rustig. But that's how I wanted it", aldus Giel. "Ik ga me lekker richten op mijn carrières in design, creative directing, muziek en modellenwerk. En mijn huisje, boompje, meisje en beestje goed onderhouden."

Vriendengroep

Al met al kan hij met een goed gevoel terugkijken op zijn deelname. Het was naar eigen zeggen 'één grote verrassing.' "Hoe snel we als groep super close geworden zijn, en dan heb ik het over de cast, maar ook over de productie en alles eromheen. Het was een grote vriendengroep, van jong en oud."

Bron: Instagram Stories Giel | Beeld: Passian Smit