HNTM’s Raphael gaat voor compleet nieuwe look

Ook dit keer verbaast hij zijn volgers weer met zijn nieuwe coupe.

We kennen Raphael Bouman als een van de spraakmakendste deelnemers van het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model. Met zijn vrolijke en energieke karakter bracht hij elke aflevering een grote lach op ons gezicht. Al eerder verraste het model zijn volgers met een fully turquoise look, en ook nu paradeert hij rond met een onherkenbaar uiterlijk. Enne, stiekem zijn wij groot fan!

Nieuwe coupe

Helaas moest Raphael in de meest recente aflevering van HNTM het programma verlaten nadat de jury had besloten dat het model de slechtste foto had. Erg jammer natuurlijk, aangezien we allemaal genoten van zijn knappe looks en bubbly persoonlijkheid. Hoewel Raphael – in tegenstelling tot zijn make-over look – na zijn deelname wél de handen uit de mouwen heeft gestoken wat betreft zijn look, heeft hij ook dit keer zijn volgers weer verbaasd met zijn nieuwe coupe.

Roze panterprint

Al eerder liet het model ons via Instagram weten dat hij voor een ‘fully turquoise look‘ was gegaan. Naast een andere kleur ging er ook een groot stuk van de lengte af, en ging het model vanaf toen gemillimeterd door het leven. En dat Raphael van verandering houdt, is wel te zien op zijn Instagram. Hij deelt namelijk een foto van wéér een totaal andere look! Wait, what? De 19-jarige heeft besloten om zijn haar te blonderen en er roze panterprint vlekken op te verven. Awesome!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door R. Bouman (@raphael_bouman)

Showstopper

Het model showde vol trots zijn nieuwe coupe op de rode loper van de première van de film Bros. Op Instagram deelt Raphael een filmpje en een mooie foto van de premièreavond, waarin de échte showstopper toch wel zijn compleet nieuwe look is. Are we right?

Bron: Instagram | Beeld: Passian Smit

Laatste nieuws