Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thomas Cox blikt terug op Temptation: 'Naar mijn mening is alles compleet verdraaid'

'Het is gewoon geen goed idee om mee te doen. Dat had ik kunnen weten.'

We kunnen Thomas Cox kennen van veel verschillende dingen. Zo zat hij in de boyband Zomaer, was hij presentator van het bekende YouTube-kanaal Concentrate en deed hij mee aan Temptation Island VIPS. In de podcast F*cked Up Social Life van Janice Blok praat hij openhartig over deze tijden en onthult hij dingen over Temptation Island die we misschien nog niet wisten...

Carrière

Thomas begon in de boyband Zomaer en belandde na een ruzie met hun manager bij het populaire YouTube-kanaal Concentrate. Ook dit was een groot succes, totdat RTL besloot om de stekker eruit te trekken. "Ik kon niet echt meer de grip vangen wat ik moest doen", gaf hij toe. Totdat hij het aanbod kreeg om mee te doen aan Temptation Island VIPS.

Geen goed idee

"Het is gewoon geen goed idee om mee te doen. Dat had ik kunnen weten", geeft Thomas toe. "Ik verloor een beetje grip op dingen. De mensen van RTL, die ik vertrouwde, zeiden: 'we gaan Temptation Island doen. We gaan het echt een stukje rustiger aanpakken en we gaan dingen niet verdraaien om jou in een slecht daglicht te zetten'."

Na dat gesprek hebben ze Thomas ervan weten te overtuigen dat dat echt zo zou zijn. Helaas was dit naarmate de afleveringen te zien waren niet het geval. "Ik ben daarin toch iets te naïef geweest. Naar mijn mening is alles compleet verdraaid. Er is praktisch niks van wat je ziet echt gebeurd", liet hij weten.

Verleiding

"Heel Nederland denkt dat ik een vreemdganger ben. Zo ben ik een beetje neergezet", vervolgt hij. "Of dat ik alleen maar vieze opmerkingen maak. Ja, ik maak die geintjes, maar er is nooit een moment geweest op Temptation Island dat ik dacht: 'oh, ik ben nu echt in de verleiding om iets te doen'. Dat kwam pas nadat ze Yasmin (ex-vriendin Thomas red.) helemaal gek hadden gemaakt en zij voor de verleiding viel om te zoenen met een gast." Aiii...

Bron: F*cked Up Social Life, Janice Blok | Beeld: BrunoPress